Stoiximan Super League

Μακ: «Χαρούμενος για γκολ και νίκη»

Την χαρά του για το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει, δίνοντας άλλη μία σημαντική νίκη στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος σκόραρε στην επικράτηση (1-0) επί του Παναιτωλικού.

Άλλη μία σημαντική νίκη κατάφερε να χαρίσει ο Ρόμπερτο Μακ στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ήταν ο μοναδικός παίκτης που σκόραρε στην επικράτηση επί του Παναιτωλικού.

Αρχικά ο διεθνής άσος εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε το πέναλτι και κατάφερε να ευστοχήσει, δίνοντας τη νίκη στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα άλλο ένα γκολ και κατάφερα να δώσω άλλη μία νίκη στην ομάδα. Ο Παναιτωλικός είναι η καλύτερη ομάδα που έχομε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα τη φετινή σεζόν. Στο δεύτερο ημίχρονο συνηθίζουμε να αμυνόμαστε, αλλά εκείνο που απομένει για εμάς είναι η νίκη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είμαστε στη δεύτερη θέση».

Καταλήγοντας, ο 23χρονος παίκτης τόνισε: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα αισθανθήκαμε κούραση. Κάτι φυσικό, όμως, αφού είχαμε γεμάτο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, μέσα σε έξι ημέρες έχουμε δώσει τρία παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x