Θαλάσσια Σπορ

Με ευχές για… καλές θάλασσες!

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/2), στις εγκαταστάσεις Ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού στο Μικρολίμανο, το Ιστιοπλοϊκό Τμήμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/2), στις εγκαταστάσεις Ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού στο Μικρολίμανο, το Ιστιοπλοϊκό Τμήμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία δεκάδων αθλητών της αγωνιστικής ομάδας και της ακαδημίας Ιστιοπλοΐας, των προπονητών και γονέων.

Την πίτα έκοψε ο έφορος των ναυταθλητικών τμημάτων του Ολυμπιακού, Τάσος Βουγίδης ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς της Διοίκησης.

Επίσης, ο κ. Βουγίδης παρότρυνε τους ιστιοπλόους του Ολυμπιακού να συνεχίσουν να κάνουν τους φιλάθλους υπερήφανους με τις επιτυχίες τους, ευχαρίστησε τους προπονητές για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον Ολυμπιακό προκειμένου να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος αλλά και για τη γενικότερη υποστήριξη που παρέχουν στο τμήμα.

Καταλήγοντας ο κ. Βουγίδης τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τα οποία δεν είναι αξεπέραστα, τα οποία θα λύσουμε με την ομαδική δουλειά και την καλή οργάνωση. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε ακόμη περισσότεροι και πρωταθλητές σε όλα τα αγωνίσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x