Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Με Ολυμπιακό των ρεκόρ και ...ΠΑΟΚ-Άρη!

Τα επιτεύγματα του Ολυμπιακού στην Σούπερ Λίγκα, η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Παρί και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη θα είναι τα βασικά θέματα της «Αθλητικής Κυριακής».

Η εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης θα κάνει και ζωντανή σύνδεση με την Θεσσαλονίκη, για τη μετάδοση της συνέντευξης Τύπου του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η πορεία-τρένο του Ολυμπιακού στην Σούπερ Λίγκα, καθώς και το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι θα καλυφθούν με τον ρεπόρτερ της ομάδας να βρίσκεται στο στούντιο και ενδεχομένως κάποιον παλαίμαχο άσο καλεσμένο.

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρί θα πρέπει να τονιστεί ότι θα είναι το τελευταίο του Ολυμπιακού στους φετινούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα μεταδώσει η Δημόσια Τηλεόραση (το Ολυμπιακός-Άντερλεχτ είναι στη Nova).

Στην «Αθλητική Κυριακή», τέλος, θα βρίσκεται ο Περικλής Βασιλάκης, για τις επίμαχες φάσεις των αγώνων της Σούπερ Λίγκας, αλλά θα υπάρχει μεγάλη μπασκετική ενότητα, για τις νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού απέναντι σε Μάλαγα και Λιέτουβος Ρίτας αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα μπάσκετ.

Πέρα απ' την «Αθλητική Κυριακή» της Δημόσιας Τηλεόρασης, θα προβληθεί και η ομότιτλη εκπομπή της (πρώην) ΕΡΤ που και πάλι θα βγει απ' τα στούντιο της ΕΤ3. Το Sports Sunday του Action 24 θα βγει στις 21.30 με τους πέντε σχολιαστές (Νικολακόπουλο, Νικολογιάννη, Κατσαρό, Καρμοίρη, Βασιλόπουλο), το «ΣΚΑΙ Γκολ» του ΣΚΑΙ στις 21.45 και, βέβαια, η συνέχεια του «Πάμε γήπεδο» της Nova που αρχίζει απ' τις 16.00 με την εξέλιξη των αγώνων της Σούπερ Λίγκας.

Τέλος, σε όλες τις εκπομπές θα υπάρχει, μικρή η μεγάλη, αναφορά, της πρόκρισης της Εθνικής μας στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 και η «Αθλητική Κυριακή» της Δημόσιας Τηλεόρασης θα έχει ενότητα για φόρμουλα 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x