Europa League

Με… προβολείς Ατρόμητος και Αστέρας

Τις ώρες των αγώνων του Ατρομήτου με τη Σαράγεβο και του Αστέρα Τρίπολης με τη Μάιντς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, γνωστοποίησε η UEFA. Και τα τέσσερα παιχνίδια είναι βραδινά...

Υπό το φως των… προβολέων θα γίνουν τόσο τα πρώτα παιχνίδια του Ατρομήτου και του Αστέρα Τρίπολης, όσο και οι επαναληπτικοί για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, όπως έκανε γνωστό η UEFA.

Η σέντρα του πρώτου αγώνα του Ατρομήτου με τη Σαράγεβο (Πέμπτη 31 Ιουλίου) στο «Asim Ferhatovic Hase Stadion» της ομώνυμης πόλης θα γίνει στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) και αυτή του επαναληπτικού στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου» θα γίνει στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) την Πέμπτη 7 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης με τη Μάιντς, το πρώτο που θα διεξαχθεί στο «Coface Arena» επίσης την Πέμπτη 31 Ιουλίου, θα ξεκινήσει στις 21:30 (ώρα Ελλάδας), ενώ η σέντρα του δεύτερου που θα γίνει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης την Πέμπτη 7 Αυγούστου, έχει προγραμματιστεί για τις 21:15(ώρα Ελλάδας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x