Stoiximan Super League

«Μέσα στο γήπεδο, μόνο αγάπη για τον ΠΑΟΚ»

«Περισσότεροι από 2.200 φίλοι του ΠΑΟΚ θα τον υποστηρίξουν στον αγώνα κόντρα στη Σάλκε», δήλωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Την πεποίθηση ότι περισσότεροι από 2.200 φίλοι του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στο γήπεδο της Σάλκε ενόψει του πρώτου παιχνιδιού για τα πλεί οφ του Champions League εξέφρασε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνος των οργανωμένων με τους οργανωμένους φιλάθλους τόνισε πως η ομάδα εξασφάλισε 2.200 εισιτήρια, ωστόσο πιστεύει ότι αρκετοί φίλοι του «Δικέφαλου του Βορρά» θα βρεθούν στο γήπεδο, έχοντας προμηθευτεί εισιτήριο σε άλλες κερκίδες.

Για αυτό το λόγο ο κ. Ποικιλίδης ζήτησε από τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο να είναι προσεκτικοί για να προστατεύσουν την ομάδα τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero:

Για τον αριθμό των εισιτηρίων που εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ:
«Έχουμε στη διάθεσή μας 2.200 εισιτήρια, μαζί με τα VIP που προορίζονται για αυτούς που θα ταξιδέψουν με το τσάρτερ της αποστολής. Θα τα παραλάβουμε από τη Γερμανία αύριο. Αρχικά ζητήσαμε 3.000, αλλά λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστή η τιμωρία της Μέταλιστ, η Σάλκε είχε ήδη δώσει εισιτήρια σε φιλάθλους της. Έτσι, δεν ήταν δυνατόν να εξασφαλίσουμε τον αριθμό που θέλαμε».

Για τον τρόπο που θα προμηθευτούν οι φίλαθλοι τα εισιτήρια:
«Έχουμε μια σχεδόν πλήρη εικόνα για τον αριθμό των οπαδών που θα φύγουν από τη Θεσσαλονίκη. Αυτοί θα είναι περίπου 1.100 και θα παραλάβουν τα εισιτήριά τους από συγκεκριμένο χώρο στη Γερμανία. Όσοι δεν γνωρίζουν τον χώρο, θα τον μάθουν όταν η αποστολή φτάσει στη Γερμανία. Είναι επίσης και οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή, συν ορισμένων μεμονωμένων φιλάθλων που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια από τη Γερμανία. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα δοθούν σε μέλη των συνδέσμων που εδρεύουν στη Γερμανία. Θα μείνουν λίγα, αλλά η ζήτηση είναι τεράστια και είναι πολύ δύσκολο να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο που θέλει να βρεθεί στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος όμως πως ο αριθμός των φιλάθλων μας που θα βρεθεί στο γήπεδο, δεν θα είναι 2.200. Μπορεί να είναι ακόμα και περισσότεροι από 5.000. Έχω εικόνα για το πόσοι φίλαθλοί μας έχουν αποκτήσει εισιτήρια και σε άλλες κερκίδες. Δεν θα υπάρχει όμως πρόβλημα. Ένας φίλος του ΠΑΟΚ μπορεί να κάτσει δίπλα σε έναν φίλαθλο της Σάλκε. Οι Γερμανοί λειτουργούν τελείως διαφορετικά από εμάς. Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς πως θα πάνε οι φίλαθλοι μας σε άλλες κερκίδες. Το σίγουρο είναι πως θα πάνε. Το πώς, το ξέρουν αυτοί».

Για τη συμπεριφορά των φίλων της ομάδας:
«Είναι επίσης σίγουρο πως θα συζητηθούν πολλά στη σύσκεψη που θα γίνει για τα μέτρα τάξης. Θα υπάρχει πολύς κόσμος χωρίς εισιτήρια και θα πρέπει να βρούμε λύσεις γι΄ αυτόν τον κόσμο. Η Σάλκε είχε διάθεση να μας δώσει περισσότερα εισιτήρια, αλλά δεν μπορούσε. Αυτό που θέλω να πω πάντως είναι πως όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί. Μέσα στο γήπεδο, μόνο αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ο,τιδήποτε άσχημο γίνει, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x