Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Μετά τον τελικό ...πλέι-οφ ...και Μουντιάλ!

Η λήξη του αποψινού τελικού Κυπέλλου ουσιαστικά σήμανε την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης, για το Μουντιάλ της Βραζιλίας μέχρι το ξεκίνημα του οποίου απομένει περίπου 1.5 μήνας.

Την Τετάρτη (30/4) αρχίζουν τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα και μετά μπαίνουμε, για τα καλά σε «ρυθμούς» Βραζιλίας και του κορυφαίου «ραντεβού» μέσα στο 2014.

Τι έχουμε να περιμένουμε (και τηλεοπτικά), όμως, ως το τέλος της σεζόν (εντός συνόρων) σε όλο το «φάσμα» του αθλητικού τομέα μέσα στις επόμενες μέρες; Γράψαμε για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, ενώ υπάρχουν (σε εξέλιξη) και αυτά της Football League που θα κρίνουν άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και τον αντίπαλο της Ξάνθης στο μπαράζ του Ιουνίου.

Στο μπάσκετ και μετά τον αποκλεισμό Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού απ' το φάιναλ-φορ του Μιλάνο, η διοργάνωση που θα γίνει 16-18 Μαίου έχει μικρότερο ενδιαφέρον απ' τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που αναλύσαμε τις προηγούμενες μέρες. Πέρα απ' την Ευρωλίγκα, το μπασκετικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται (εντός των συνόρων) στα πλέι-οφ της Α1 και, βέβαια, τους τελικούς, οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Στα υπόλοιπα αθλήματα είναι σε εξέλιξη οι τελικοί στην Α1 πόλο ανδρών (Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη) και Α1 βόλεϊ γυναικών (Ολυμπιακός-ΑΕΚ), την Δευτέρα ξεκινούν στην Α1 βόλεϊ ανδρών (Ολυμπιακός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης) και την ερχόμενη εβδομάδα στην Α1 πόλο γυναικών.

Όλες οι παραπάνω διοργανώσεις καλύπτονται τηλεοπτικά απ' τη Nova, πλην των πλέι-οφ της Football League που έχει ο ΟΤΕ, όπως και τα εντός της Βουλιαγμένης στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών. Και, βέβαια, του Μουντιάλ, το οποίο θα δείξει η ΝΕΡΙΤ. Θα είναι μόνο αυτή που θα το δείξει; Ίδωμεν...

Η ΔΤ-ΝΕΡΙΤ θα έχει όλους τους τελικούς της Α1 μπάσκετ αν και εφόσον αυτοί είναι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ενώ η ΔΤ θα μεταδώσει (παράλληλα με τη Nova) και το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ.

Στα εκτός συνόρων ξεχωρίζει το φινάλε του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League. Με Nova και ΔΤ να μοιράζονται το πρώτο και Nova, ΑΝΤ1 το δεύτερο. Υπάρχουν, βέβαια, και οι τελικοί Κυπέλλου Ιταλίας, Γερμανίας, Γαλλίας που θα δείξει ο ΟΤΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x