Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

«Μετράει» αντίστροφα η (πρωτάρα) ΝΕΡΙΤ!

«Σκάρτα» τρία 24ωρα έμειναν για την έναρξη του Μουντιάλ που αποτελεί το μεγαλύτερο (ως τώρα) στοίχημα της (...πρωτάρας) ΝΕΡΙΤ στον αθλητικό τομέα. Είναι ένα στοίχημα όπου οι προκλήσεις είναι ορατές.

Οι ...συγκρίσεις με την (πρώην) ΕΡΤ θα είναι αναπόφευκτες όταν η τελευταία διαχειριζόταν αντίστοιχες μεγάλες διοργανώσεις. Βέβαια, σε άλλες εποχές όπου τα χρήματα ήταν περισσότερα, τα άτομα ...περίσσευαν και οι γενικότερες συνθήκες διαφορετικές.

Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν αλλάζει και ο απαιτητικός τηλεθεατής περιμένει (με δεδομένο ότι στην διοργάνωση θα υπάρχει και Εθνική Ελλάδας) να δει το κάτι περισσσότερο απ' το κανάλι, το οποίο έχει τα δικαιώματα. Και δη απ' το δημόσιο.

Οι τηλεθεάσεις των αγώνων θα είναι μεγάλες, αν και αυτή στις περισσότερες περιπτώσεις θα ...σπάει απ' την στιγμή που τις αναμετρήσεις άλλοι θα τις παρακολουθούν απ' τη ΝΕΡΙΤ, άλλοι απ' την ΝΕΡΙΤ Sports και άλλοι απ' τη ΝΕΡΙΤ HD. Όπως πρέπει να επισημανθεί ότι ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας έχει τηλεθέαση ακόμα και δίχως ...ήχο.

Εμπορικά, το αντίστοιχο τμήμα της ΕΡΤ έχει κάνει μπόλικη δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά είναι προφανές ότι κάθε εταιρία θέλει να διαφημιστεί στο πλαίσιο προβολής μίας διοργάνωσης, την οποία θα παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Άρα και εδώ δεν μας ...λείψουν οι διαφημίσεις.

Εκεί που πιθανότατα θα κριθούν οι εντυπώσεις είναι στον τομέα των εκπομπών. Την δημοσιογραφική διαχείριση, δηλαδή, του Μουντιάλ. Μία εκπομπή (όποια αθλητική αναμέτρηση και αν αφορά) δεν την βλέπει «ντε και καλά» ο κόσμος. Θα φέρουμε, για παράδειγμα, την εξαιρετική εκπομπή, την οποία έβγαλε το MEGA μετά τη ρεβάνς του αγώνα Ρουμανίας-Ελλάδα, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε την πρόκριση στην διοργάνωση της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x