Γενικά

Μέτρησε δυνάμεις στο ισπανικό Challenge Οpen η Παπαδημητρίου

Χρήσιμες εμπειρίες από δυνατά διεθνή τουρνουά πινγκ πονγκ ανδρών-γυναικών συγκεντρώνει η Μαλαματένια Παπαδημητρίου και ήρθε τώρα η συμμετοχή της στο Challengeopen της Ισπανίας.

Η 16χρονη πρωταθλήτρια Ελλάδας έχει τα τελευταία χρόνια πολλές αγωνιστικές παρουσίες σε τουρνουά των μικρών ηλικιών και φέτος δοκιμάζει τις δυνάμεις της και σε Οπεν της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στις μεγάλες κατηγορίες. Μετά το Μαγδεμβούργο, αγωνίστηκε στη Γρανάδα για το Challenge Spanish Open. Αποκλείστηκε στην πρώτη φάση σε απλό γυναικών, απλό Under 21 και διπλό γυναικών, αλλά το ουσιαστικό είναι ότι έκανε καλά τεστ και τσέκαρε την αγωνιστική της κατάσταση μέσα από πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Στο απλό γυναικών, μάλιστα, διεκδίκησε μέχρι το τέλος την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό και παρουσιάστηκε ανταγωνιστική σε όλους τους αγώνες της. Tο event θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου.

Η αριστερόχειρας αθλήτρια βρέθηκε στο 15ο γκρουπ. Την Τρίτη έχασε από την Καζάκα Γκουλτσέκρα Κουσέινοβα με 3-1 σετ (9-11, 11-7, 7-11, 5-11) και, στη συνέχεια, νίκησε την Ινδή Μαλίκα Μπανταρκάρ με 3-1 (12-10, 9-11, 11-8, 11-7). Εκείνη τη στιγμή δημιουργήθηκε ισοβαθμία όλων των κοριτσιών στους 3 βαθμούς, συνεπώς ήταν και η Παπαδημητρίου στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Το καθοριστικό παιχνίδι το έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης απέναντι στην επικεφαλής του γκρουπ, τη Λευκορωσίδα Κατσιάρινα Μπαραβόκ. Κατέκτησε το πρώτο σετ, έχασε τα επόμενα δύο στις λεπτομέρειες και τελικά κάμφθηκε με 3-1 για ν’ αποκλειστεί με την τέταρτη θέση στον όμιλό της (11-9, 8-11, 11-13, 3-11). Την πρωτιά κατέκτησε η Μπανταρκάρ και τη δεύτερη προνομιούχο θέση η Μπαραβόκ.

Στο διπλό γυναικών, η Παπαδημητρίου συνεργάστηκε με τη Βελγίδα Νατάσα Κοζουλάπ. Το απόγευμα της Τετάρτης, αντιμετώπισαν για τον πρώτο προκριματικό γύρο τις Τσέχες Ζντένα Μπλάσκοβα/Γκαμπριέλα Στεπάνοβα και ηττήθηκαν με 3-1 σετ (4-11, 2-11, 11-6, 9-11).

Η Παπαδημητρίου, τέλος, πήρε μέρος και στους αγώνες για αθλήτριες έως 21 ετών. Από την αρχή έγινε ταμπλό των «64». Η κλήρωση ήταν πολύ δύσκολη και ήρθε άμεσα ο αποκλεισμός από τη Γαλλίδα Λούσι Γκοτιέ με 3-0 σετ (4-11, 7-11, 8-11).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x