Champions League

Μετρούν αντίστροφα…

Στο Ντίσελντορφ έφτασε λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με την Σάλκε, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League.

Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για την πρώτη – μεγάλη αναμέτρηση με την Σάλκε για τα πλέι οφ του Champions League.

Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Τρίτης η «ασπρόμαυρη» αποστολή έφτασε στο Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα ταξιδέψει οδικώς για το Εσεν, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Γκελζενκίρχεν.

Ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται να μιλήσει μαζί με τον Αλέξανδρο Τζιόλη στους εκπροσώπους του Τύπου στις 18:45, ενώ τρία τέταρτα αργότερα θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση των Θεσσαλονικέων πριν την αναμέτρηση με τους «βασιλικούς μπλε».

Ο Ολλανδός τεχνικός πήρε τους παρακάτω στη Γερμανία: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ, Κατσουράνης και Λόρενς.

Εκτός έμειναν οι Γκαρσία, Βούκιτς (ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα) και Σπυρόπουλος (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο και έκανε θεραπεία), όπως και οι νεαροί Τζανδάρης, Πέλκας και Κωνσταντινίδης.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x