Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Μετρούν (τηλεοπτικά) αντίστροφα για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ!

Από σήμερα στη Nova και στον ΑΝΤ1 μπαίνουν για τα καλά στους ρυθμούς των πρώτων αγώνων του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάντσεστερ Γ. και του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα...

Οι «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και οι «32» του Europa League θα αποτελέσουν τις αμέσως επόμενες τηλεοπτικές προκλήσεις για τους πρώτους μήνες του 2014 και απ' την στιγμή που το «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα μπάσκετ έχει ξεκινήσει απ' την περασμένη εβδομάδα.

Η Nova έχει να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της διπλής κόντρας του Ολυμπιακού με την αγγλική ομάδα, καθώς το συνδρομητικό θα καλύψει τον αγώνα του Καραϊσκάκη, θα κληθεί δηλαδή να κάνει την τηλεοπτική παραγωγή.

Η αναμέτρηση της 25ης Φεβρουαρίου θα αρχίσει να «τρέχει» για τη Nova αρκετές μέρες πριν, καθώς θα κάνει όπως μαθαίνουμε τη μεγαλύτερη παραγωγή που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, ενώ πιθανότατα να ετοιμάσει κάτι για τις μέρες πριν τον αγώνα.

Στον ΑΝΤ1 έχουν ...καλομάθει απ' τα εξαιρετικά (και κάτι παραπάνω...) νούμερα τηλεθέασης που τους φερνει απ' την περυσινή σεζόν (2012-13) το Europa League και ελπίζουν να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια, κάτι που αφορά και στην περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ επί της πορτογαλικής ομάδας.

Οι καλές επιδόσεις που σημειώνει το Europa στον τομέα της τηλεθέασης είναι και ο λόγος που στο κανάλι του Αμαρουσίου βλέπουν πολύ «ζεστά» το ενδεχόμενο να χτυπήσουν πολύ δυνατά τα δικαιώματα της άλλης τριετίας (2015-18).

Με τη ρεβάνς Μάντσεστερ Γ.-Ολυμπιακού θα αρχίσει να ασχολείται η Δημόσια Τηλεόραση (-ΝΕΡΙΤ) σε λίγες μέρες, καθώς έχει να ξεκαθαρίσει και το «τοπίο» που θα διαμορφωθεί στο δημοσιογραφικό της κομμάτι απ' την στιγμή που στο δημόσιο κανάλι θα πάνε ακόμα αρκετοί συνάδελφοι.

Τέλος, η ΔΤ θα ξεκαθαρίσει ποιούς αγώνες θα μεταδώσει τις πολλές Τετάρτες, στις οποίες έχουν μοιραστεί οι κόντρες των «16».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x