Αγγλία

Μια στάση πριν… το ματς-τίτλος

Λίβερπουλ και Τσέλσι παίζουν αυτό το σαββατοκύριακο με τον… πάτο της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος, θέλοντας να πάνε χωρίς απώλειες στη μεταξύ τους αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν στην 34η αγωνιστική της Premier League, Λίβερπουλ και Τσέλσι, οι οποίες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ την τελευταία Κυριακή του Απριλίου θα κοντραριστούν στο «Anfield».

Οι «μπλε» θα φιλοξενήσουν την τελευταία του πρωταθλήματος, Σάντερλαντ, η οποία έχει μόλις 26 πόντους και μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες, μέχρι την ισοπαλία της Τετάρτης με τη… Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία ματς και εφόσον, θέλει να πάει για να χτυπήσει πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα δεν θα πρέπει να σκέφτεται καν το ενδεχόμενο «γκέλας».

Οι «κόκκινοι» από την άλλη αγωνίζονται εκτός με την τέταρτη από το τέλος, Νόριτς, στην οποία είχε βάλει πέντε γκολ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ο Λουίς Σουάρες έχει σημειώσει έντεκα γκολ σε τέσσερα ματς κόντρα στα «καναρίνια» Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε σημαντικό έδαφος μεσοβδόμαδα και απέχει έξι πόντους από την κορυφή, όμως χρωστάει ένα ματς.

Παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί και αυτή την αγωνιστική στο Λίβερπουλ, καθώς η Έβερτον θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο ομάδες έχουν εννέα βαθμούς διαφορά και οι φιλοξενούμενοι είναι τρεις μακρία από την έκτη θέση, που δίνει... ευρωπαϊκό εισιτήριο και οι γηπεδούχοι μόλις έναν από την τέταρτη που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η 35η αγωνιστική

Σάββατο, (19/4, 17:00)

Τότεναμ-Φούλαμ (14:45)
Άστον Βίλα-Σαουθάμπτον
Νιουκάστλ-Σουόνσι
Κάρντιφ-Στόουκ
Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας
Τσέλσι-Σάντερλαντ (19:30)

Κυριακή (20/4)

Νόριτς-Λίβερπουλ (14:00)
Χαλ-Άρσεναλ (16:05)
Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουν.

Δευτέρα (21/4)

Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Μπρομ (22:00)

Επόμενη αγωνιστική (36η)

Σάββατο (26/4, 17:00)

Σαουθάμπτον-Έβερτον (14:45)
Φούλαμ-Χαλ Σίτι
Στόουκ-Τότεναμ
Σουόνσι-Άστον Βίλα
Γουέστ Μπρομ-Γουέστ Χαμ
Μάντσεστερ Γ.-Νόριτς (19:30)

Κυριακή (27/4)

Σάντερλαντ- Κάρντιφ (14:00)
Λίβερπουλ-Τσέλσι (16:05)
Κρύσταλ Πάλας- Μάντσεστερ Σίτι (18:10)

Δευτέρα (28/4)

Άρσεναλ-Νιούκαστλ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x