Γιώργος Μαζιάς

Μια στιγμή και όλα αλλάζουν...

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για τον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Μια στιγμή και όλα αλλάζουν. Ετσι δεν λέει και η γνωστή διαφήμιση της Nova; Ακριβώς αυτό έγινε στο Φάληρο. Αλλιώς πήγαινε το ματς, αλλιώς κατέληξε. Εκεί που ο Ολυμπιακός πήγαινε τρένο για μεγάλη νίκη με σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ ήρθε το γκολ του Αθανασιάδη να φέρει τα πάνω κάτω.

Στη μοναδική αξιόλογη φάση του «Δικεφάλου» στον αγώνα, στη μοναδική αδράνεια της «κόκκινης» άμυνας, ο ΠΑΟΚ μείωσε. Ενα γκολ που μείωσε τους κραδασμούς του πρώτου εικοσαλέπτου που χαρακτηρίσθηκε από την ανωτερότητα των γηπεδούχων. Η ροή του αγώνα έδειχνε άνετη νίκη του Ολυμπιακού.

Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στο επόμενο δευτερόλεπτο. Ο χαμός που ακολούθησε το γκολ των φιλοξενουμένων με σπρωξίματα, κόκκινη, κίτρινες άλλαξε τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ο Ολυμπιακός μπλόκαρε. Μπάλα δεν ξαναείδαμε. Γιόμα κόντρα στη γιόμα από τους «ερυθρόλευκους» και ξεκούραστο δεύτερο ημίχρονο για τους Θεσσαλονικείς.

Να το βλέπεις και να απορείς. Ο ΠΑΟΚ πέρασε πιο άνετα με αριθμητικό μειονέκτημα από ότι όταν ήταν στα ίσια. Στο φινάλε νιώθει ευχαριστημένος. Με τόσο κακό ξεκίνημα και με παίκτη λιγότερο το 2-1 με το οποίο έχασε τον γεμίζει αυτοπεποίθηση για τη ρεβάνς. Ο Ολυμπιακός από την άλλη νίκησε. Για να αποκλεισθεί πρέπει να χάσει στην Τούμπα. Καμίνι θα είναι το γήπεδο, αλλά δεν το λες και χαμένο τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ της έδρας, αλλά και οι Πειραιώτες πάνε με οριακή νίκη στη Θεσσαλονίκη. Το τι έγινε στο Φάληρο ας το αξιολογήσουν οι δυο προπονητές. Τι έκαναν και τι δεν έκαναν όταν έπρεπε. Για όσους είδαν τον πρώτο ημιτελικό η απορία είναι μια: Νίκησε ο Ολυμπιακός ή κέρδισε (στον συντελεστή εντυπώσεων με βάση την όλη εικόνα) ο ΠΑΟΚ; Το σημαντικό και για τους δυο θα είναι να μην μείνουν στο τι έγινε και τι δεν έγινε στη φάση μετά το γκολ του Αθανασιάδη...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x