Επικαιρότητα

Μηνύει την Porsche η κόρη του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ

Μήνυση στην Porsche, σε κακοτεχνία της οποίας αποδίδει το θάνατο του πατέρα της σε τροχαίο το 2013, κατέθεσε η κόρη του Πολ Γουόκερ.

Ευθύνες στην Porsche για το θάνατο του πατέρα της επιρρίπτει η κόρη του Πολ Γουόκερ. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός από τη σειρά ταινιών Fast and Furious, σκοτώθηκε το 2013 σε ατύχημα, όντας συνοδηγός.

Η 16χρονη Μέντοου έρχεται τώρα να μηνύσει την εταιρεία αναφέροντας πως μια κακοτεχνία έφταιγε για το θάνατο του πατέρα της, ο οποίος-όπως αναφέρει-ήταν ζωντανός μετά το ατύχημα και κάηκε ζωντανός, καθώς η ζώνη ασφαλείας μπλόκαρε, του έσπασε τα πλευρά και την κλείδα μετά τη σύγκρουση, ενώ τον κράτησε εγκλωβισμένο στο αυτοκίνητο.

Οι δικηγόροι της κόρης του Πολ Γουόκερ αναφέρουν πως η ταχύτητα της Porsche δεν ήταν μεταξύ 80 και 93 μιλίων την ώρα, όπως αναφέρει η αστυνομία, αλλά μεταξύ 63 και 71 μιλίων την ώρα, ενώ καταγγέλλουν την εταιρεία για θέματα αστάθειας του συγκεκριμένου μοντέλου επικαλούμενοι κι άλλα ανάλογα ατυχήματα λόγω έλλειψης του συστήματος σταθερότητας που έχουν άλλα μοντέλα της Porsche.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x