Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Μόνο live delay τελικού Κυπέλλου «δίνει» σε ανοιχτό κανάλι!

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα δούμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και από κανάλι ελεύθερης εμβέλειας το Σάββατο, έστω και σε live delay, δηλαδή με κάποια χρονική υστέρηση.

Ο ΟΤΕ επιμένει να επιδιώκει την αποκλειστική live μετάδοση του τελικού, η ΕΠΟ τον πιέζει, ώστε να δείξει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και κανάλι ελεύθερης εμβέλειας, στην Βουλή έχει γίνει επερώτηση επί του θέματος, αλλά εξέλιξη δεν υπάρχει.

Την Τρίτη θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ συνάντηση ανθρώπων της ομοσπονδίας με εκπροσώπους του ΟΤΕ TV προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα τηλεοπτικής παραγωγής και στο πλαίσιο αυτής της μάζωξης θα τεθεί και το θέμα της μετάδοσης του αγώνα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τηλεοπτική παραγωγή του τελικού θα κάνει μόνο ο ΟΤΕ ακόμα και αν υπάρξει και μετάδοση (live ή live delay) από ανοιχτό κανάλι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα θα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά, ενώ ο ΑΝΤ1 παραμένει το πρώτο φαβορί για τη μετάδοση (παράλληλα με τον ΟΤΕ), είτε live, είτε live delay.

Σε ότι αφορά στην τηλεοπτική διαχείριση της μετάδοσης απ' τον ΟΤΕ, θα βγει εκπομπή pre game δίωρης διάρκειας, δηλαδή απ' τις 18.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x