Stoiximan Super League

Μορένο: «Κι’ άλλα γκολ με τον Παναιτωλικό»

Χαρούμενος για το βραβείο του καλύτερου γκολ της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εμφανίστηκε ο Έρικ Μορένο, ο οποίος υποσχέθηκε περισσότερα γκολ με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Στον Έρικ Μορένο πήγε το βραβείο του καλύτερου γκολ για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Κατά την βράβευσή του, ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού και σκόρερ στο ματς με τον Εργοτέλη (1-1), δήλωσε χαρούμενος για το τέρμα που πέτυχε και υποσχέθηκε κι άλλα γκολ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ομάδα του Αγρινίου τονίζοντας πως έχει καλό υλικό και θα πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά:

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού δήλωσε:

«Παίξαμε κόντρα επίθεση και ο φίλος μου Νίκολας Μαρτίνες μου έδωσε τη μπαλιά στο κέντρο της περιοχής για να κάνω σουτ. Μου δόθηκε έτσι η ευκαιρία με το τακουνάκι να στείλω τη μπάλα στα δίχτυα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπόρεσα να πετύχω αυτό το γκολ».

Για το βραβείο που του απονεμήθηκε: «Δεν περίμενα αυτή τη διάκριση. Δουλεύω πάρα πολύ για το γκολ, είναι η δουλειά μου. Ελπίζω να πετύχω πολλά για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την αφιέρωση που είχε στη φανέλα του: «Είναι ένα οικογενειακό πρόσωπο πολύ αγαπητό που περνά αυτή την εποχή μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα υποστήριξης για να μην χάνει την πίστη της. Μου έδωσε ένα κίνητρο να πετύχω το γκολ και της το αφιερώνω όπως και το βραβείο που παίρνω σήμερα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: «Με έχει υποστηρίξει πολύ η ομάδα και δουλεύω πολύ καλά. Όλοι οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πολύ. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε τη νοοτροπία του νικητή και να κερδίσουμε σημαντικούς βαθμούς. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω σημειώνοντας πολλά γκολ. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλούς παίκτες και θεωρώ ότι θα πραγματοποιήσουμε αυτά που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x