Κώστας Νικολακόπουλος

Να πέσουμε όλοι να τον φάμε…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr το πρώτο δίμηνο του Περέιρα στον Ολυμπιακό και την αντιμετώπιση που ήδη τυγχάνει.

• Καλά καλά δεν είναι δύο μήνες στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό ο Περέϊρα κι ήδη δέχεται σφοδρή κριτική από αρκετό κόσμο κι από αρκετούς δημοσιογράφους. Παρότι ο άνθρωπος είχε πάρει την ομάδα δύο πόντους πίσω από τον ΠΑΟΚ.

• Εσχάτως ακούμε γιατί ο Περέϊρα άφησε στον πάγκο τον Τσόρι και τον Κασάμι στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έγινε ενδιάμεσα των δύο αγώνων του Γιουρόπα Λιγκ.

• Κι εγώ ρωτάω: υπάρχει έστω ένας που να πιστεύει ότι ο 34χρονος Τσόρι θα μπορούσε να παίξει έτσι στη ρεβάνς με τους Ουκρανούς, αν ο Περέϊρα τον έβαζε βασικό με τον Παναθηναϊκό, λίγες ημέρες νωρίτερα; Ακόμη κι ο Κασάμι, αν έπαιζε στη Λεωφόρο, θα μπορούσε να τρέχει έτσι, ως το 93’, με τη Νντίπρο, καλύπτοντας και το κενό του Μιλιβόγεβιτς
που αποβλήθηκε από το 51’;

• Αλλά τι ψάχνω να βρω. Εδώ έπεσαν όλοι να τον φάνε τον Περέϊρα γιατί έκανε εκτεταμένο ροτέϊσον με την ΑΕΚ στο κύπελλο και τώρα οι ίδιοι λένε γιατί ο Περέϊρα έβαλε πάνω κάτω τους ίδιους και τους ίδιους στα ματς τα ευρωπαϊκά και με τον Παναθηναϊκό και δεν ξεκούρασε κάποιους, για να είναι πιο φρέσκια η ομάδα…

• Η ομάδα έπαιζε Κυριακή στη Βέροια, Τετάρτη με Ατρόμητο, Κυριακή στην Τούμπα, Τετάρτη με ΑΕΚ, Σάββατο με Εργοτέλη, Πέμπτη σε Κίεβο, Κυριακή σε Λεωφόρο και Πέμπτη με Ντνίπρο!!! Μέσα σε 26 ημέρες.

• Ο Περέϊρα έκανε ροτέϊσον όχι μόνο με τον Εργοτέλη, αλλά και με τον Ατρόμητο και με την ΑΕΚ, αφού ενδιάμεσα αυτών των αγώνων έπαιζε με τον ΠΑΟΚ, όπου και παρέταξε την πιο δυνατή του ενδεκάδα. Όπως την πιο δυνατή ενδεκάδα παρέταξε και στα δύο ευρωπαϊκά ματς, που ήταν χωρίς αύριο. Κι επειδή ενδιάμεσα ήταν η Λεωφόρος έδωσε ανάσες σε Τσόρι και Κασάμι.

• Που είναι τα…φοβερά και τρομερά πράγματα που κάνει ο Περέϊρα και δέχεται ήδη «πυροβολισμούς»;…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x