Γενικά

Νέο βιοκλιματικό κλειστό στον Βύρωνα

Εγκαινιάστηκε το νέο Βιοκλιματικό κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Βύρωνα, «Τάκης Παπαγεωργίου». «Είναι ένα γήπεδο που θα στεγάσει το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού» τόνισε ο Δήμαρχος, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για το Δήμο Βύρωνα καθώς έγιναν τα εγκαίνια του Νέου Βιοκλιματικού Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης. Το κλειστό «Τάκης Παπαγεωργίου», παραδόθηκε στους πολίτες της πόλης, οι οποίοι, πλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να γυμνάζονται σε ένα γυμναστήριο-στολίδι. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών οι δήμαρχοι των δήμων, Καισαριανής και Δάφνης-Υμηττού, Αντώνης Καμπάκας και Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Μητροπολίτης αλλά και οι διεθνείς αθλήτριες μπάσκετ, Πελαγία Παπαμιχαήλ και βόλεϊ, Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, στάθηκε στη δυσκολία υλοποίησης του, αλλά και στον αγώνα που έδωσε μαζί με τους συνεργάτες του προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες. «Ξεπεράσαμε γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι συνεργάτες μου κι εγώ δουλέψαμε με επιμονή και υπομονή και η ανταμοιβή είναι το βλέμμα και το χαμόγελο αυτών των παιδιών, τα οποία θα δώσουν ζωντάνια σε ένα γήπεδο στολίδι, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και το οποίο βρίσκεται σε έναν χώρο που στεγάζεται και το βιοκλιματικό γυμνάσιο της πόλης. Κάτω από αντίξοες συνθήκες οι δημότες μας ήρθαν για να χαρούν ένα γήπεδο που τους αξίζει, ένα γήπεδο που θα στεγάσει το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x