Games

Νέο σύστημα χαρακτηρισμού παικτών στο Xbox One

Η Microsoft ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι ότι θα άλλαζε ο τρόπος λειτουργίας του reputation system στο Xbox One.

Η Microsoft ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι ότι θα άλλαζε ο τρόπος λειτουργίας του reputation system στο Xbox One και η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το νέο σύστημα, το οποίο και βασίζεται στη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στην κοινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Xbox One κατηγορίες των παικτών έχουν ως εξής: πράσινο (που σημαίνει ότι ο παίκτης είναι καλός χρήστης), κίτρινο/πορτοκαλί (που σημαίνει πως χρειάζεται βελτίωση), ενώ οι παίκτες στην κόκκινη κατηγορία ενημερώνουν αυτόματα τους υπολοίπους ότι θα πρέπει να αποφεύγονται. Σημειώνεται ότι η Microsoft δήλωσε πως η πλειοψηφία των παικτών θα εμπίπτουν στην πράσινη κατηγορία, ενώ επιβεβαίωσε πως "ο αλγόριθμος σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην τιμωρούνται οι χρήστες για μερικές κακές αναφορές".

Επομένως, αν ξαφνικά μια ντουζίνα παικτών αναφέρει κάποιον χρήστη, τότε το σύστημα θα εξετάσει μια σειρά από παράγοντες προτού καθορίσει το reputation του. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο reputation system εδώ.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x