Κώστας Νικολακόπουλος

Αν δεν καθαρίσεις νωρίς, τρέχεις και δεν φτάνεις με τη Λαμία

Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσεγγίζει μέσα από το sport-fm.gr με το δικό του τρόπο το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού.

·Μου λένε ποια είναι η γνώμη μου για την κλήρωση του Κυπέλλου. Αυτή την στιγμή ειλικρινά αυτό που με ενδιαφέρει και νομίζω ότι και τον Ολυμπιακό πρέπει να ενδιαφέρει είναι ο αγώνας του με τη Λαμία και πώς να τον κερδίσει. Όλα τα άλλα έπονται.

·Ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να σκέφτεται τίποτα άλλο, ειδικά με τα αποτελέσματα που έχει φέρει φέτος μέσα στο Καραϊσκάκη. Να τα θυμίσω; 0-1 από Ατρόμητο, 1-1 με Αστέρα στο 94’ για το πρωτάθλημα, 2-1 τον Λεβαδειακό στο 84’, 1-0 τον ΠΑΣ, 2-1 τον Αστέρα για το Κύπελλο, 3-1 τον Απόλλωνα με το σκορ 1-1 ως το 80’, 2-0 τον Πλατανιά στο Κύπελλο με το σκορ 1-0 ως το 92’ και 4-1 τη Λάρισα με το σκορ 2-1 ως το 74’…

·Με αυτά τα αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια του στο Καραϊσκάκη σαν να παίζει με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ! Πόσο δε μάλλον όταν έχει αντίπαλο σήμερα μία ομάδα δυσκολοκατάβλητη κι ένα προπονητή, που τις περισσότερες φορές τον ζορίζει αφάνταστα τον Ολυμπιακό.

·Ο Τεννές στο παρελθόν έχει πάρει ισοπαλίες από τον Ολυμπιακό, στην μεγάλη ομάδα του επί Μπάγεβιτς, μέσα στο Καραϊσκάκη με τον Απόλλωνα (0-0) και μέσα στο ΟΑΚΑ με τη νεοφώτιστη Ελευσίνα (1-1), όπως νεοφώτιστη είναι τώρα η Λαμία. Σε πιο πρόσφατα παιχνίδια του στο Καραϊσκάκη,με αντίπαλο τον Βαλβέρδε; Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0 με το σκορ 1-0 ως το 75’ και Ολυμπιακός-Κέρκυρα 2-0 με το σκορ 1-0 ως το 85’…Θέλετε τα πιο κοντινά παιχνίδια; Απόλλων-Ολυμπιακός 1-2 με γκολ στο 85’ για το Κύπελλο πριν ακριβώς δύο χρόνια με Μάρκο Σίλβα προπονητή και φέτος στον α΄ γύρο Λαμία-Ολυμπιακός 0-1 με χίλιες δυσκολίες.

·Πώς την βλέπω εγώ τη Λαμία; Είναι ομάδα που αν δεν καθαρίσεις το παιχνίδι νωρίς, μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Το έκανε ο Ατρόμητος και κέρδισε 3-0 από το ημίχρονο. Το έκανε ο ΠΑΟΚ και κέρδισε 4-0. Όποιοι δεν μπόρεσαν να το κάνουν, τους βγήκε η ψυχή. Ο Ολυμπιακός κι η ΑΕΚ κέρδισαν με 1-0 με πάρα πολλά ζόρια κι οι δύο. Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε στο Κύπελλο (1-4, 1-0) και ισοφάρισε στο 85’ στο πρωτάθλημα.

·Η Λαμία είναι ομάδα που και να χάνει 0-1, καταφέρνει και μένει ζωντανή μέσα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να σου βγάζει το λάδι ως το τέλος. Έτσι ισοφάρισε (1-1) την Κέρκυρα και στα τελευταία λεπτά και τον Απόλλωνα και τα Γιάννινα (εκτός έδρας). Έτσι ισοφάρισε (2-2) πάλι στο φινάλε τον Παναιτωλικό (εντός έδρας), αν κι έχανε 0-2. Άρα, έχει αποδείξει σε όλο το φετινό πρωτάθλημα, ότι το κεφάλι σου ήσυχο το έχεις μόνο αν την κερδίζεις με 3-0!

·Κι όταν μπορέσει και προηγηθεί η Λαμία στο σκορ; Έχει τέσσερις νίκες (μεταξύ άλλων το 4-1 επί του ΠΑΟ και το 3-1 μέσα στην Τρίπολη) και μία ισοπαλία, εκείνο το 1-1 του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο 85’…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x