Κώστας Νικολακόπουλος

Κάτι πρέπει να τους «λέει» η εικόνα του Τοροσίδη

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr πέντε πράγματα για την εικόνα του Τοροσίδη σε σχέση και με άλλους παίκτες του Ολυμπιακού.

· Μπορεί να μην περιποιεί και τιμή στον Ολυμπιακό που στον αγώνα του στην Ξάνθη ο πιο παραγωγικός παίκτης του ήταν ο…δεξιός του μπακ, αλλά περιποιεί τιμή στον Τοροσίδη που καταφέρνει και παρουσιάζεται ανταγωνιστικός στα περισσότερα παιχνίδια στα οποία τον έχει χρειαστεί η ομάδα του.

· Εντάξει, στα 33 προς 34 χρόνια του, δεν θα έχει πάντα τα τόσα πολλά ανεβάσματα του Ομάρ-άλλωστε ενίοτε ούτε ο Νορβηγός διεθνής δεν τα κάνει…-αλλά αυτό που είδαμε στο παιχνίδι της Ξάνθης ήταν ότι ο Τοροσίδης…

· Πρώτον, έβγαλε τις δύο καλύτερες σέντρες του Ολυμπιακού, στις ευκαιρίες του Ναουέλ και του Φορτούνη.

· Δεύτερον, στο α΄ ημίχρονο ήταν μέσα στην πιο ωραία ίσως φάση του Ολυμπιακού (μαζί με Φορτούνη, Φετφατζίδη) και στο β΄ημίχρονο πετάχτηκε σαν εξτρέμ σε μία ωραία πάσα του Φορτούνη, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει καλύτερα μία σέντρα πολύ κοντά, αλλά πλάγια στην εστία του Ζίφκοβιτς.

· Τρίτον, από δική του κεφαλιά πάσα σε κόρνερ είχε ευκαιρία ο Νάτχο, ενώ κι ο ίδιος ο ο Τόρο πήρε άλλη μία κεφαλιά από άλλο κόρνερ, χωρίς να βρει στόχο. Όπως δεν βρήκε στόχο, με πολύ κακό όμως σουτ, και σε μία δεύτερη φάση που του δόθηκε η ευκαιρία να την τελειώσει.

· Τέταρτον, είχε στο 27’ την καλύτερη επέμβαση αμυντικά, με ένα σωτήριο τάκλιν προ του Μπρίτο, με τον παίκτη της Ξάνθης να σουτάρει από τη μικρή περιοχή σε εκείνο το μελέ που η μπάλα δεν έβγαινε με τίποτα από την περιοχή του Σα.

· Δεν λέω ότι έβγαλε μάτια ο Τοροσίδης την Τρίτη-έτσι όπως έπαιξε άλλωστε ο Ολυμπιακός ήταν αδύνατον να υπάρξει διακριθείς με την…πλήρη έννοια του όρου. Και κάποιες σέντρες του ήταν κακές και μία μπαλιά που πήγε να περάσει ήταν επιπόλαια κι η μπάλα βρήκε ένα σώμα αντίπαλου, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να βγάλει πολύ επικίνδυνη κόντρα επίθεση.

· Αυτό που λέω είναι ότι ο Τοροσίδης αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για τους παίκτες του Ολυμπιακού που συνήθως δεν είναι βασικοί. Γιατί όταν ένας συμπαίκτης τους που οδεύει στα 34 βγάζει ετοιμότητα, αν μη τι άλλο κι αυτοί πρέπει να τον «ακολουθήσουν».

·Γιατί τον βλέπουν π.χ. ο Τσιμίκας, ο Μασούρας, ο Μιράντα, ο Μεριά, ο Μπουχαλάκης και πρέπει να τους «λέει» κάτι η εικόνα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x