Κώστας Νικολακόπουλος

Μασούρας και Μπουχαλάκης θα έβαλαν ιδέες στον Άγγελο ενόψει Ιταλίας

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τους διεθνείς του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Εθνικής με την Ιταλία.

· Από τις 31 Μαρτίου (Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1) είχε να παίξει μπάλα ο Κούτρης. Από τις 7 Απριλίου (Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-5) ο Μπουχαλάκης. Από τις 21 Απριλίου (Λαμία-Ολυμπιακός 0-3) ο Μασούρας. Λαμβάνοντας υπόψιν κι αυτή την παράμετρο, η παρουσία τους στο φιλικό Τουρκίας-Ελλάδας τις προάλλες, στις 30 Μαίου, μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί.

· Ο Κούτρης ανέβηκε πολλές φορές όλη την αριστερή πλευρά για να βοηθήσει επιθετικά, όμως του έλειψε η σωστή τελική ενέργεια, προφανώς επηρεασμένος από τη δίμηνη απουσία του από την αγωνιστική δράση. Πίσω δεν αντιμετώπισε προβλήματα και γενικά έβγαλε αρκετά καλά το ημίχρονο (α΄) που έπαιξε.

· Ο Μασούρας έπαιξε 65 λεπτά κι αν μη τι άλλο έκανε καλή δουλειά από δεξιά. Τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις πήρε προσπάθειες κι απείλησε, είτε ο ίδιος, είτε μέσα από τις πάσες που έκανε με ωραίες του ενέργειες. Έκανε ένα ώριμο παιχνίδι, έπαιξε ωραία με τη μία, συνέκλινε και προς τα μέσα για να γίνει επικίνδυνος και είχε και καλές επιστροφές στην άμυνα.

· Ο δε Μπουχαλάκης μπόρεσε και έκανε αισθητή την παρουσία του, παρότι έπαιξε λιγότερο από 40 λεπτά. Είχε καλές εκτελέσεις φάουλ από τις οποίες προέκυψαν ευκαιρίες, άλλαξε όμορφα το παιχνίδι, είχε πολύ εντυπωσιακά κι επιτυχημένα τάκλιν, καλές συνεργασίας, πάτησε περιοχή για να απειλήσει. Γενικά βοήθησε μπροστά και πίσω.

· Κατά την γνώμη μου, και ο Μπουχαλάκης και ο Μασούρας έβαλαν ιδέες στον Άγγελο Αναστασιάδη για την ενδεκάδα της Εθνικής ενόψει του αγώνα με την Ιταλία. Ο Κούτρης φαίνεται να είναι ο βασικός αριστερός μπακ στο πλάνο του προπονητή, αφού σε όλα τα παιχνίδια του στον πάγκο της Εθνικής αυτόν χρησιμοποιεί, όμως και οι δύο άλλοι «ερυθρόλευκοι» άσοι έδειξαν σε καλή κατάσταση.

· Για να δούμε εκτός από τον Φορτούνη, πόσους ακόμη παίκτες του Ολυμπιακού θα δούμε στην Εθνική κόντρα στην Ιταλία και κυρίως πώς θα παίξουν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x