Κώστας Νικολακόπουλος

Μπεργκ και Μολέδο. Πού υπάρχει διαφορά, πού ίσως υπάρχει ομοιότητα...

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την υπόθεση της μεταγραφής του Μπεργκ στον Ολυμπιακό κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα.

• Το μόνο σίγουρο με την υπόθεση Ολυμπιακός-Μπεργκ είναι ένα: η βαλίτσα δεν πρέπει να πάει μακριά.

• Εάν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν μέσα στις προσεχείς ημέρες, όλα καλά. Διαφορετικά, δεν νομίζω να έχει νόημα να υπάρξουν ακόμη πολλά επεισόδια στο σίριαλ.

• Ο Ολυμπιακός το αργότερο αργότερο όταν θα πάει Πολωνία δηλαδή στις 24 του μήνα, πρέπει να έχει κλείσει τον βασικό του σέντερ φορ. Ώστε ο παίκτης να έχει ένα μήνα να μπει λίγο στο κλίμα της νέας ομάδας του, καθώς στις 23 Ιουλίου είναι τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

• Για να πάει ο φορ στις 24 στην Πολωνία, πρέπει να έχει δουλευτεί η μεταγραφή του τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα. Άρα, μέσα σε ένα δεκαήμερο όχι απλά πρέπει να έχει εντοπιστεί ο στόχος-γιατί ήδη ο Ολυμπιακός έχει εντοπίσει στόχους κι είναι σε επαφή μαζί τους-αλλά και να έχει ξεκινήσει να δουλεύεται η απόκτηση του.

• Ο Ολυμπιακός είναι σαφές ότι αυτή την στιγμή έχει τον Σουηδό πρώτο στα πλάνα του. Είναι μία επιλογή, έχει πολλά επιχειρήματα υπέρ της, είναι κατανοητή. Απλά, δεν έχει νόημα να το αφήσει το θέμα να σέρνεται για πολύ ακόμη. Και νομίζω ότι ο σύλλογος, εύλογα, σε τέτοιο μήκος κύματος κινείται.

• Ίσως και γιατί υπάρχει το προηγούμενο με τον Μολέδο, που σε όλες τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, αλλά τελικά ποτέ δεν γίνεται αυτή η μεταγραφή.

•Απλά ας λάβουμε υπόψιν μας μία ουσιώδη διαφορά. Με τον Μπεργκ δεν υπάρχει στη μέση ομάδα, όπως υπάρχει με τον Μολέδο η Ιντερνασιονάλ, που ζητάει ακατέβατα 4 εκ. Ευρώ. με τον Μπεργκ είναι μόνο ο Μπεργκ. Αποφασίζει αυτός και τελειώνει το θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x