Κώστας Νικολακόπουλος

Να, το παιχνίδι στο οποίο «κλείδωσε» η μεταγραφή του Μασούρα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το παιχνίδι στο οποίο «σφραγίστηκε» η μεταγραφή του Μασούρα στον Ολυμπιακό, κάνοντας και… χρήση βίντεο!

· Το μεσημέρι με ρώτησε ο Κάρπετ γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δοκιμάζει τον Γιάννη Μασούρα σαν δεξί εξτρέμ, αφού στη Λάρισα σε αυτή τη θέση είχε παίξει τα μισά παιχνίδια του, έχοντας βάλει και τα τρία γκολ (επί του ΠΑΣ) που την έστειλαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Απάντησα μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι ο Ολυμπιακός θα έχει άλλο Μασούρα για τα εξτρέμ, του Πανιώνιου…Μετά από λίγες ώρες ανακοινώθηκε η μεταγραφή του 25χρονου άσου…

· Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να γράψω για τον Μασούρα είναι ότι στον Ολυμπιακό πήραν την οριστική απόφαση τους να αποκτήσουν αυτό το παιδί, μετά και το πρόσφατο, προ 15νθημέρου παιχνίδι του Πανιώνιου στην Ξάνθη, όπου έγινε και το τελευταίο σκάουτινγκ, αφού πρώτα τον είχαν δει σε τουλάχιστον πέντε παιχνίδια του Ιστορικού, εντός κι εκτός έδρας, κι είχαν κάνει καλή έκθεση προς τον Πέδρο Μαρτίνς για έναν παίκτη, που από πέρσι τον είχαν βάλει στο μάτι, όπως ίσως θυμάστε από σχετικά δημοσιεύματα.

· Εδώ μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Ξάνθης-Πανιώνιου 0-1. Μπορείτε να εστιάσετε, αποκλειστικά για τον Μασούρα (Νο 19, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού) στα εξής σημεία…



· Στο 0.35 που δίνει ασίστ για γκολ που χάθηκε, αφού πρώτα άδειασε έξοχα τον Λισγάρα.

· Στο 1.04 που έχει ο ίδιος κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι μετά από σέντρα από δεξιά.

· Στο 1.24 που φεύγει σε αντεπίθεση, περνάει και τον γκολκίπερ Ζίφκοβιτς, αλλά αστοχεί στο πλασέ με το αριστερό.

· Στο 1.44 που πάλι φεύγει σε αντεπίθεση και αυτή τη φορά δεν σουτάρει με το αριστερό, αλλά με το δεξί, έστω κι αν χρειάζεται να καθυστερήσει. Προσέξτε, στο ξεκίνημα της φάσης, το πού βρίσκεται ο Μασούρας και τι ταχύτητα αναπτύσσει για να φτάσει σε θέση βολής.

· Ήταν το 5ο φετινό γκολ. Το τέταρτο ήταν στο Πανιώνιος-Παναιτωλικός 3-0, το πρώτο, στο 00.05.



· Το τρίτο του γκολ ήταν στο Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-2, το 2-1 στο 6.21.



· Το 2ο του γκολ ήταν στο Πανιώνιος-Λάρισα 2-0 για το Κύπελλο, το δεύτερο, στο 1.20.



· Και το 1ο του γκολ ήταν στο Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-2, το πρώτο στο 00.06.



· Τα οκτώ γκολ που έβαλε πέρσι είναι εδώ.



· Και τα highlights της προπέρσινης σεζόν του εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x