Κώστας Νικολακόπουλος

Τι έγινε με Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μεταφέρει στο sport-fm.gr την τελευταία εξέλιξη με τον Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό.

• Εν αναμονή της γνωστοποίησης της αποστολής του Ολυμπιακού για την Αυστρία, τελευταία πληροφορία για τον Μαντί Καμαρά, μετά και την τελευταία δοκιμή που του έκανε ο ιατρικό τιμ και τη συνεννόηση με το προπονητικό επιτελείο: μάλλον θα πάει την άλλη εβδομάδα, θα χάσει δηλαδή τη μισή προετοιμασία εκεί.

• Το πρόβλημα είναι ένας τραυματισμός του Αφρικάνου κεντρικού χαφ, που τον ταλαιπωρεί από τα τέλη Μαίου, όταν είχε παίξει με τη Ρόμα κόντρα στη Σαλερνιτάνα και είχε γίνει αλλαγή προς το τέλος του αγώνα. Ο Μαντί ακόμη δεν είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα και προφανώς κρίνεται σκόπιμο να μην πάει στην Αυστρία, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Οπότε, το πιο πιθανό είναι να μείνει στο Ρέντη, να κάνει εδώ τη θεραπεία του και αν έχει τη βελτίωση και την πρόοδο που απαιτείται, να πετάξει την άλλη εβδομάδα στην Αυστρία για να προλάβει τη μισή προετοιμασία εκεί.

• Στο μεταξύ, πάντοτε ανοικτό είναι και το θέμα μίας μεταγραφής του, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει πρόταση που να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό η, έστω να είναι κοντά στις απαιτήσεις του. με τη Γαλατασαράι, νέα πρωταθλήτρια Τουρκίας, να τον γυροφέρνει, αλλά τον Μαντί να έχει προτεραιότητα να παραμείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα, αφού του άρεσε η εμπειρία της Ρόμα, παρότι βασικός έπαιξε σε 11 παιχνίδια και τις περισσότερες φορές έμπαινε αλλαγή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x