Κώστας Νικολακόπουλος

Ο δανεικός του Ολυμπιακού με την πιο γεμάτη σεζόν!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τον μοναδικό δανεικό, για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ήδη ενημερωθεί περί πρόθεσης αγοράς του από την ομάδα στην οποία τώρα αγωνίζεται.

· Πώς ήρθαν τα πράγματα έτσι κι ο Ολυμπιακός διαθέτει δύο δεξιούς μπακ που δεν ξέρει αν θα τους έχει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του! Βλέπετε, το συμβόλαιο του Ομάρ λήγει το καλοκαίρι, όπως λήγει κι ο δανεισμός του Γκασπάρ από την Σπόρτινγκ…

· Μόνο που ο Ολυμπιακός έχει κι έναν ακόμη ξένο δεξιό μπακ, από τη μεγάλη δεξαμενή των δανεικών του, που μάλιστα κάνει φέτος την πιο «γεμάτη» σεζόν από κάθε άλλο δανεικό της ομάδας, εξαιρώντας τον Κωστή και τον Τσούμιτς, τους οποίους ο σύλλογος απέκτησε στη διάρκεια της σεζόν και τους άφησε στις ομάδες τους.

· Ο λόγος βέβαια για τον Ίγκορ Σίλβα Καριόκα, που διαπρέπει στην Κροατία με την Όσιγιεκ, ομάδα που διεκδικεί την έξοδο της στο Γιουρόπα Λιγκ! Ο Βραζιλιάνος, που το καλοκαίρι θα γίνει 24 ετών, παρότι έχασε την προετοιμασία το περασμένο καλοκαίρι, όπως έχασε και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος Κροατίας αφού πήγε μέσα Αυγούστου στην Όσιγιεκ, κατέγραψε μέχρι τη διακοπή της σεζόν 21 παιχνίδια (18 στο πρωτάθλημα και τρία στο Κύπελλο), εκ των οποίων τα 17 ως βασικός (15+2), έχοντας στο ενεργητικό του ένα γκολ και μία ασίστ.

· Ο Ίγκορ τα πήγε καλά τόσο σε ρόλο δεξιού μπακ, όσο και σαν δεξί εξτρέμ, θέση στην οποία είχε αρχικά παίξει στον Αστέρα Τρίπολης και έτσι η Όσιγιεκ γνωστοποίησε επίσημα στον Ολυμπιακό ότι προτίθεται να κάνει χρήση της σχετικής οψιόν αγοράς του και να τον αποκτήσει με μεταγραφή, αφού βλέπει στο πρόσωπο του μία καλή λύση, αλλά και μία επένδυση.

· Να λάβουμε υπόψιν μας ότι και πέρσι στην Κύπρο ο Ίγκορ τα είχε πάει καλά, παίζοντας με την ΑΕΚ Λάρνακα, έχοντας 32 παιχνίδια (ένα γκολ), εκ των οποίων τα 12 στο Γιουρόπα Λιγκ (προκριματικά και φάση ομίλων), με την ομάδα του να τερματίζει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

· Μπορεί κάποιος να πει ότι ίσως είναι και λίγο άδικο γι΄ αυτό το παιδί, που στον Ολυμπιακό έπαιξε ουσιαστικά όλο κι όλο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, πρόπερσι, στην τελευταία αγωνιστική

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1255112026881310722

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x