Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός και η εικόνα των «4»…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να προβληματιστεί από την εικόνα τεσσάρων παικτών του που έδιωξε το Γενάρη.

· Ασφαλώς κι η κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητες της. Αλλά νομίζω ότι έχει μία σημασία η παρακάτω επισήμανση για τον Ολυμπιακό και τους παίκτες του άφησε να φύγουν το Γενάρη.

· Γιατί μέσα σε δύο μήνες…

· Ο Καρσελά έχει ήδη 10 παιχνίδια με την Σταντάρ Λιέγης (7 βασικός), με δύο γκολ και τρεις ασίστ. Κατέκτησε μαζί της το Κύπελλο κι είναι στα πλέϊ οφς για τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα.

· Ο Βούκοβιτς έχει ήδη 10 παιχνίδια, όλα 90λεπτα, με την Ελλάς Βερόνα, με την οποία μάχεται σθεναρά για την αποφυγή του υποβιβασμού.

· Ο Μπεν έχει ήδη εννιά παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα (τα 7 βασικός), με τέσσερα γκολ. Κι είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα Σερβίας.

· Ο Ζντιέλαρ έχει ήδη εννιά παιχνίδια, όλα 90λεπτα, με την Παρτίζαν, με δύο γκολ και μία ασίστ. Κι είναι έτοιμος να πάρει το Κύπελλο Σερβίας.

· Ο Καπίνο είναι Νο 2 γκολκίπερ στη Νότιγχαμ και μάλλον θα έπαιζε βασικός, αν δεν είχε πάει πριν από αυτόν ο Ρουμάνος διεθνής Παντιλίμον, με χρόνια παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ.

· Εντάξει, αν έπαιζαν κι ο προβληματικός (σε πόδια και χαρακτήρα) Εμενίκε στη Λας Πάλμας κι ο (χαμηλών δυνατοτήτων) Μίλιτς στη Νάπολι θα έπρεπε να…τρελαθούμε όλοι μαζί!

· Αλλά γενικά η εικόνα των Καρσελά, Βούκοβιτς, Μπεν και Ζντιέλαρ νομίζω ότι πρέπει να προβληματίσει τον Ολυμπιακό. Πώς δηλαδή τέσσερις παίκτες από τους οποίους η ομάδα του πήρε ελάχιστα, αν όχι τίποτα, στο πρώτο μισό της σεζόν, τώρα, στο δεύτερο μισό της σεζόν, παίρνουν από αυτούς πολλά πράγματα οι επόμενες ομάδες τους…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x