Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει χαφ από το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το sport-fm.gr γιατί είναι πιθανόν ο Ολυμπιακός να βρει μία λύση για το κέντρο του, από εκεί που δεν το περιμένει!

· Αν όντως ο Χατζισαφί παίξει σε ρόλο κεντρικού μέσου στο Μουντιάλ με την Εθνική ομάδα της χώρας του, όπως προκύπτει από τα σχετικά ρεπορτάζ στην πατρίδα του, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός από το πουθενά μπορεί να βρει ένα καλό χαφ! Και δη στην πιο ακριβή αγορά, στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

· Την γνώμη μου για τον Ιρανό την έχω καταγράψει, με βάση όσα έχω δει: δεν νομίζω ότι είναι αριστερός μπακ-και πολύ περισσότερο αριστερός εξτρέμ-για υψηλές προδιαγραφές. Ξέρει κι αμύνεται, πώς θα συγκλίνει και θα γίνει στόπερ όταν θα χρειαστεί κλπ, κλπ, έχει εμπειρία, αλλά δεν μου φαίνεται ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά από τα πλάγια. Αντίθετα, έχω την εικόνα ότι σε ρόλο κεντρικού χαφ, οκτάρι, είτε δίπλα στο εξάρι, είτε ως εσωτερικός χαφ μπροστά από το εξάρι, ο Χατζισαφί μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

· Μόνο που απλά έχω μια εικόνα. Ασφαλώς και θέλω να τον δω τώρα στο Μουντιάλ, σε υψηλό επίπεδο, ώστε να είναι οι κρίσεις πιο ασφαλείς, αν και φυσικά δεν έχει καμία σχέση το ποδόσφαιρο που θα παιχτεί στο Μουντιάλ με το ποδόσφαιρο που βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

· Και πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον πραγματικά για τον Ολυμπιακό πάνω απ΄ όλα να τον τσεκάρει τον Χατζισαφί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Γιατί, αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, ούτε στον Ολυμπιακό τον ξέρουν καλά τον Ιρανό. Πότε να τον μάθουν; Το παιδί έπαιξε όλα κι όλα έξι ματς, εκ των οποίων τα τρία στο τέλος, που είδαμε πώς ήταν η ομάδα (στη Ριζούπολη και στα Γιάννινα…).

· Τον Ανσαριφάρντ τον γνωρίζει ο Ολυμπιακός. Τον έχει ενάμιση χρόνο στο Ρέντη, έχει παίξει πολλά παιχνίδια, υπάρχει βεβαιότητα για τα καλά και τα κακά του. Απλά στο Μουντιάλ, οι «ερυθρόλευκοι» θα τον δουν πιθανότατα να παίζει σε διαφορετική θέση κι όχι του κλασικού σέντερ φορ, που κι αυτό καλό είναι.

· Αλλά τον Χατσισαφί ίσως ο Ολυμπιακός τον μάθει καλύτερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x