Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Ένα μπράβο για τον Μασούρα και τον Ντόη

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr μία καλή κουβέντα για δύο παιδιά του Ολυμπιακού που το αξίζουν.

• Έξι παιχνίδια μέσα σε 18 ημέρες έδωσε ο Ολυμπιακός. Τα τέσσερα από αυτά ήταν με τον Παναθηναϊκό (δύο για το Κύπελλο) και με την ΑΕΚ και με τον Άρη (δύο για το πρωτάθλημα).

• Ο Μασούρας τα έπαιξε και τα έξι! Όλα σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας! Βιονικός ο 30χρονος διεθνής κυνηγός, που τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδια, παίζοντας είτε στα πλάγια της επίθεσης, είτε πίσω από τον σέντερ φορ, είτε ακόμη και σε θέση σέντερ φορ. Και δεν είναι τυχαίο ότι ένας Πορτογάλος προπονητής εμπιστεύεται περισσότερο τον Μασούρα παρά τον Πορτογάλο Ποντένσε, που είναι και πιο βαρύ όνομα.

• Με τη δουλειά του και την αξία του ο Μασού κέρδισε από την πρώτη στιγμή τον Καρβαλιάλ, που δεν τον έχει βγάλει ποτέ από την ενδεκάδα από τότε που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού! Μόνο αυτόν και τον Μασούρα τους έχει βάλει βασικούς και στα εννιά παιχνίδια στα οποία έχει κοουτσάρει τους «ερυθρόλευκους».

• Ένα μπράβο στον Μασούρα κι ένα ακόμη στον Ντόη, που από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει να πηγαίνει όλο και καλύτερα, βρίσκοντας τον καλό εαυτό του. Ας σκεφθούμε δε ότι πρόκειται για ένα παιδί ούτε καν 21 ετών, που εδώ και δύο μήνες ακούει και διαβάζει συνέχεια ότι ο Ολυμπιακός φέρνει ξένους στόπερ για να λύσει το πρόβλημα στην άμυνα του. Κι εν τέλει ο Ντόη είναι που βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά όλο αυτό το διάστημα, ενώ το ίδιο είχε ισχύσει και πέρυσι.

Μιλάμε δε, παρεμπιπτόντως, για τον παίκτη με το μακράν χαμηλότερο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Κι όμως με τον Ντόη ο Ολυμπιακός έχει φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Όχι ότι δεν έχει αδυναμίες που πρέπει να φτιάξει, αλλά και μόνο αυτό, τα καλά αποτελέσματα, είναι κάτι που σημαίνει σίγουρα κάποια πράγματα. Όπως είδαμε και στο Χαριλάου, ουκ ολίγες φορές έδωσε λύσεις πίσω, τόσο χαμηλά όσο και ψηλά, ενώ αν έπαιζε από δεξιά, ως δεξιοπόδαρος που είναι, σίγουρα θα είχε και καλύτερες πάσες, αφού παίζοντας από τα αριστερά είναι σαφές ότι δεν βολεύεται το ίδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x