Κώστας Νικολακόπουλος

Πρωταθλητής στην Κ19 ο Ολυμπιακός, πρώτος και στις Κ17 και Κ15!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις σοβαρές επιτυχίες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού & εύχεται να βγάλει η φετινή πρωταθλήτρια Κ19 παίκτες σαν κι αυτούς της προηγούμενης πρωταθλήτριας

· Μπορεί η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού να έχει αποτύχει φέτος σε όλους τους στόχους της κι απλά να ελπίζει μήπως τερματίσει στην 3η θέση και δεν πάρει ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τις ομάδες της Ακαδημίας του συλλόγου.

· Μόλις πριν λίγο η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού κέρδισε 4-0 στο Βόλο και κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ19, τερματίζοντας μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Την περασμένη σεζόν η Κ19 του Ολυμπιακού ήταν 9η (!) στο πρωτάθλημα (επί 13 ομάδων), με πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό, ενώ τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια ήταν ο ΠΑΟΚ!

· Ο Ολυμπιακός στέφεται φέτος πρωταθλητής για πρώτη φορά από το 2017, τότε που έπαιζαν σε εκείνη την ομάδα οι Βρουσάι, Νικολάου, Καμπετσής, Ξενιτίδης και ήταν συνέχεια της πρωταθλήτριας 2016 ομαδάρας με Ανδρούτσο, Ρέτσο, Σάλιακα, Λάτση, Μανθάτη κ.α. Μακάρι και η φετινή πρωταθλήτρια Κ19 του Ολυμπιακού να βγάλει τέτοιους παίκτες! Παρεμπιτπτόντως, οι Νέοι του Ολυμπιακού επιστρέφουν έτσι στην Ευρώπη, καθώς θα παίξουν στο Youth League της UEFA.

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής στην Κ19,  πρώτος στις Κ17 και  Κ15

· Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός είναι φέτος μακράν πρώτος στο Νότιο όμιλο και του πρωταθλήματος Κ17 (έφηβοι), αλλά και του πρωταθλήματος Κ15 (παίδες)! Στο πρωτάθλημα Κ17 είναι 14 βαθμούς πάνω από τον Παναθηναίκό και 18 πάνω από την ΑΕΚ (!) και λογικά θα παλέψει για τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ, μακράν πρωτοπόρο στο Βόρειο όμιλο. Αλλά και στο πρωτάθλημα Κ15 ο Ολυμπιακός είναι οκτώ βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και θα παίξει για τον τίτλο με τον επίσης εύκολα πρώτο στο Βόρειο όμιλο ΠΑΟΚ.

· Την ευθύνη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είχε φέτος ουσιαστικά το γαλλικό τιμ, με την επιστασία του Ζοζέ Ανιγκό και με τον Γάλλο συνεργάτη του Τόμας Μπενεντέτ να έχει την κύρια ευθύνη. Στην Κ19 προπονητής είναι ο Συλαϊδόπουλος, στην Κ17 ο Μαυρογενίδης και στην Κ15 ο Τάσος Πάντος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x