Κώστας Νικολακόπουλος

Κάτι μου λέει ότι ο Εμβιλά το μετάνιωσε με τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την άποψη του για το και επίσημο τέλος του Εμβιλά από τον Ολυμπιακό.

· Είχα ξεκαθαρίσει πριν περίπου 10 ημέρες ότι ο Γιάν Εμβιλά δεν θα έμενε στον Ολυμπιακό. Και το είχα ξεκαθαρίσει γιατί υπήρξε κάποια στιγμή ένα σενάριο παραμονής του.

· Εν τέλει, ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε κι επίσημα σήμερα τον Γάλλο άσο, που τρία χρόνια πρόσφερε πολλά στην ομάδα του. Μετά τον Παπασταθόπουλο κι ο Εμβιλά λοιπόν, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει κι ο άλλος μεγάλος σε ηλικία του οποίου τέλειωνε το συμβόλαιο, ο Βαλμπουενά, που παρά τα 39 χρόνια του θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για τουλάχιστον άλλη μία σεζόν και ψάχνει ομάδα, παρότι ο Ολυμπιακός του έκανε πρόταση να τον ενσωματώσει σε ένα πόστο, όπως μετέδωσε πριν λίγο το γαλλικό RMC.

· Για τον Εμβιλά, πάντως, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να έχει μετανιώσει που δεν δέχθηκε την προσφορά του Ολυμπιακού τον Απρίλιο, για ανανέωση του συμβολαίου του. Οι «ερυθρόλευκοι» του έδιναν κάπου 1,4 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, αν θυμάμαι καλά, όμως ο έμπειρος Γάλλος άσος είχε απαντήσει ότι «έχει πρόταση 3 εκ. ευρώ από το Κατάρ».

Ολυμπιακός: Το άρθρο του Νικολακόπουλου για τον Γιαν Εμβιλά

· Έκτοτε πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες και βλέπουμε ότι ο Εμβιλά δεν έχει υπογράψει ούτε στο Κατάρ, ούτε σε κάποια άλλη ομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι αυτός που τον διαβεβαίωνε για 3 εκ. Ευρώ κλπ, έπεσε έξω.

· Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Εμβιλά θα έχει προτάσεις, τόσο από την Αραβία, όσο κι από την Ευρώπη. Για το πόσο καλές είναι αυτές οι προτάσεις, προφανώς το ξέρει μόνο ο ίδιος-κι εύχομαι να είναι οι καλύτερες, γιατί το αξίζει, καθώς είναι σοβαρός επαγγελματίας, έχει ποιότητα, αλλά και ψυχή. Δεν έχω, ωστόσο, κι αμφιβολία αναφορικά με τις σκέψεις που θα κάνει τώρα ο Εμβιλά, αφού θα μπορούσε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και δεν το έκανε. Στον Ολυμπιακό όπου όλοι τον αγαπούσαν, εδώ στον Πειραιά όπου ήταν ευχαριστημένη η οικογένεια του.

· Νομίζω ότι βιάστηκε να απαντήσει αρνητικά στον Ολυμπιακό ο 33χρονος πλέον Εμβιλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x