Κώστας Νικολακόπουλος

Προκάλεσε σχόλια στη Μαδρίτη η μεταγραφή του Γκερέρο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την εικόνα που σχημάτισε από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η μεταγραφή του Γκερέρο από τη Λεγανές στον Ολυμπιακό.

· Αν έχει κάποια σημασία αυτό, μπορώ να καταλάβω ότι οι αντιδράσεις στον κόσμο της Λεγανές ήταν μοιρασμένες για την απώλεια του Μιγκέλ Γκερέρο.

· Μόνο που κατ' αρχάς πρέπει να σταθούμε ακριβώς σε αυτό, ότι δηλαδή υπήρξαν αντιδράσεις. Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε στο σύλλογο της Μαδρίτης η μεταγραφή του Ισπανού σέντερ φορ στον Ολυμπιακό-άλλωστε, επί μία διετία ήταν το Νο 9 της ομάδας τους.

· Έγινε θόρυβος λοιπόν στη Λεγανές για τον Γκερέρο. Συζητήθηκε η μεταγραφή του, προκάλεσε σχόλια, έγιναν ανακοινώσεις. Κι αυτό ίσως κάτι πρέπει να μας λέει, ότι δηλαδή δεν είναι τόσο… ασήμαντος παίκτης, όσο κάποιοι είχαν στο μυαλό τους.

· Τώρα, αν μπορώ να αντιληφθώ σωστά από τα σχόλια των Ισπανών δημοσιογράφων και των οπαδών στα σάιτ και τα social media, οι αντιδράσεις ήταν μάλλον μοιρασμένες.

· Από τη μία υπήρξαν αυτοί που δεν στενοχωρήθηκαν που έφυγε ο Γκερέρο, γιατί δεν ήταν ευχαριστημένοι από τα γκολ που έβαλε αυτή τη διετία του στη Μαδρίτη και τον είχαν επικρίνει γι' αυτό.

· Από την άλλη υπήρξαν αυτοί που στενοχωρήθηκαν, και μάλιστα πολύ, που έφυγε ο Γκερέρο, γιατί είχαν εκτιμήσει ότι κάθε φορά που φορούσε την φανέλα της Λεγανές τα έδινε όλα, σαν ένας καλός στρατιώτης που στον πόλεμο ήταν μπροστάρης.

· Εγώ νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να κάνω μία παρατήρηση: η Λεγανές τόσο φέτος, όσο και πέρσι μόνο για τις επιθετικές της δυνατότητες δεν διακρίθηκε-άμυνα έπαιζε περισσότερο και επίθεση λιγότερο. Φέτος χειρότερη επίθεση από αυτήν είχαν μόνο οι δύο ομάδες που έπεσαν εύκολα κατηγορία (η Μάλαγα και η Λας Πάλμας). Πέρσι χειρότερη επίθεση από αυτήν είχε μόνο η ουραγός Γρανάδα…

· Όπερ σημαίνει ότι ο εκάστοτε σέντερ φορ της Λεγανές, μόνο πολλές ευκαιρίες για γκολ δεν είχε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x