Κώστας Νικολακόπουλος

Πως το 0-1, γίνεται 1-0!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr πως υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά και πως αποφεύχθηκε ακόμη μεγαλύτερη, χθες στο Περιστέρι, από δύο επόπτες.

*** Όταν μιλάμε για διαμόρφωση αποτελέσματος σε ένα παιχνίδι, πρέπει να έχουμε υπόψη μας τις υποδείξεις των δύο εποπτών χθες στο Περιστέρι, όπου ο πάντοτε δυναμικός Ατρόμητος έκοψε δύο πόντους από τον μέτριο για 45 ολόκληρα λεπτά Ολυμπιακό. Διότι, μόνο ελέω Ρομπέρτο δεν αλλοιώθηκε χθες κάτι πολύ σημαντικό: το αήττητο του Ολυμπιακού.

*** Γιατί αν ο Ισπανός γκολκίπερ δεν έκανε μία από τις πιο δύσκολες επεμβάσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, στην φαρμακερή κεφαλιά του Παπαδόπουλου (από καθαρή θέση οφσάϊντ), πολύ απλά ο Ολυμπιακός θα είχε χάσει το αήττητο. Επειδή ο επόπτης Γρεβένης δεν είδε μία καθαρή περίπτωση οφσάϊντ-κι ενώ οφσάϊντ στην εκτέλεση του φάουλ ήταν κι άλλοι τρεις παίκτες του Ατρόμητου! Όλοι μπλε ήταν και δεν καλύπτονταν αδελφέ!

*** Αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Πως το 0-1, γίνεται 1-0 ήταν οι καθοριστικές υποδείξεις χθες των δύο βοηθών του Στυλιάρα-όχι ότι ο ίδιος…αρίστευσε. Απλά αυτός δεν είχε καθοριστικό σφύριγμα εις βάρος του Ολυμπιακού.

*** Τι σημαίνει το 0-1 να γίνει 1-0; Μα ο άλλος επόπτης, ο Απτόσογλου, δεν σταμάτησε τον Ολαϊτάν, με ανύπαρκτο οφσάϊντ, ενώ έβγαινε απέναντι στον γκολκίπερ του Ατρόμητου. Μιλάμε για ανεπανάληπτο τετ α τετ, όπου το πιο πιθανό είναι να περάσει ο κυνηγός τον τερματοφύλακα και η, να σκοράρει η, να πάρει πέναλτι κι αποβολή.

*** Γίνεται αυτή η φάση στο 54’, στερείται ο Ολυμπιακός της πιο κλασικής ευκαιρίας του αγώνα να κάνει το 0-1 και λίγο μετά, στο 71, αφήνει ο άλλος επόπτης, τον Παπαδόπουλο, να επιχειρήσει να σκοράρει, από θέση οφσάϊντ. Κι αν δεν ήταν ο Ρομπέρτο, θα είχε σκοράρει κι ο Ολυμπιακός θα είχε χάσει το αήττητο.

*** Φάτε λίγο ψάρι ρε παιδιά! Μήπως βλέπετε καλύτερα….

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x