Κώστας Νικολακόπουλος

Στα ημιτελικά της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, αλλά όχι στην Κ19 της Ελλάδας!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr το ανεξήγητο να είναι εκτός Εθνικής Ελλάδας τα περισσότερα από τα παιδιά του Ολυμπιακού που βρίσκονται στα ημιτελικά του Youth League!

· Με τη φετινή απίστευτη επιτυχία της Κ19 του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, λογικό είναι να δίνουμε βάση και σε κάποια «παραπλήσια», ας τα πούμε έτσι, θέματα.

· Για παράδειγμα, κοιτούσα τις κλήσεις της Εθνικής ομάδας Κ19 ενόψει της συμμετοχής της στην elite round από 20 έως 26 του μήνα, με αντιπάλους Πορτογαλία, Δανία και Σερβία-κατ΄ αρχάς να ευχηθούμε στα παιδιά καλή επιτυχία.

· Και είδα ότι σε αυτή την Εθνική των Νέων (γεννηθέντες από 2005 και πάνω) υπάρχουν από πλευράς Ολυμπιακού, Κ19, μόνο τέσσερις παίκτες! Ο σέντερ φορ Μπάμπης Κωστούλας, βέβαια, οι κεντρικοί χαφ Μπάκουλας και Λιατσικούρας, κι ο μεσοεπιθετικός Παπακανέλλος. Τέσσερις μόνο παίκτες από την ομάδα που έχει φτάσει στα ημιτελικά του Youth League της UEFA, κάτι που δεν έχει ξαναπετύχει καμία ελληνική ομάδα, ε;

Στα ημιτελικά της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, αλλά όχι στην Κ19 της Ελλάδας!

· Αντίθετα, βλέπω στην αποστολή της Εθνικής έξι παίκτες του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που στο πρωτάθλημα Κ19 είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Και να είναι, ο Ολυμπιακός, φυσικά ο περσινός πρωταθλητής Ελλάδας.

· Έξι παιδιά του ΠΑΟΚ, και μπράβο τους, αλλά όχι οι στόπερ Κώστας Κωστούλας, Πρεκατές και Τανούλης από τον Ολυμπιακό. Όχι ο αριστερός μπακ Αλαφάκης. Όχι κι ο έξω αριστερά Πνευμονίδης. Ούτε καν ο κεντρικός χαφ Μουζακίτης, ένας αριστεροπόδαρος με ξεχωριστή ποιότητα.

Στα ημιτελικά της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, αλλά όχι στην Κ19 της Ελλάδας!

· Το ελάχιστο, το μίνιμουμ που θα περίμενα, θα ήταν να κληθούν ο Μουζακίτης κι ο Κώστας Κωστούλας. Επαναλαμβάνω το μίνιμουμ-και να διευκρινίσω ότι οι Σίνα, Κουτσογούλας, Κουτσίδης ηλικιακά δεν θα μπορούσαν να κληθούν.

· Δηλαδή, όλα αυτά τα παιδιά, είναι στα ημιτελικά του Youth League της UEFA, έχοντας αποκλείσει Μπάγερν, Ιντερ, Λανς, Λέτσε, αλλά δεν κάνουν για την Κ19 της Ελλάδας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x