Κώστας Νικολακόπουλος

Τώρα έχει την ευκαιρία του ο Ανδρούτσος…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τον δρόμο που έχει μπροστά του ένα από τα καλύτερα ταλέντα που έβγαλε ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια.

· Έχασε όποιος δεν είχε την γκολάρα που έβαλε ο Ανδρούτσος στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη, ένα έξοχο φαλτσαριστό σουτ από τα 40 μέτρα, που αν το έκανε σε επίσημο αγώνα, θα το συζητούσε όλος ο κόσμος.

· Με αφορμή ακριβώς αυτό το πολύ όμορφο γκολ, γράφω δύο πράγματα εδώ για τον Έλληνα διεθνή μέσο. Γιατί νομίζω ότι αυτή η προετοιμασία είναι γι΄ αυτόν μία μεγάλη ευκαιρία, που αν την αξιοποιήσει, μπορεί να έχει κάνει κίνηση καριέρας.

· Με τον Μαντί Καμαρά στο Κόπα Άφρικα, με τον Νάτχο υπό παραχώρηση και τον Ολυμπιακό να φαίνεται να χάνει από την Σπόρτινγκ τη μάχη για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Εντουάρντο, ενός κλασικού οκταριού, ο Ανδρούτσος έχει μπροστά του αρκετό χώρο να «παίξει μπάλα» μέσα στο καλοκαίρι.

· Έχουν μείνει για τον άξονα, αναφορικά με τις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας, ο Γκιγέρμε με τον Μπουχαλάκη, που θα πάει στην Πολωνία. Ακόμη και να αποκτηθεί άλλος μέσος, ο Ανδρούτσος θα είναι τουλάχιστον στην τετράδα για τις δύο θέσεις του άξονα. Κι ο καινούργιος πρέπει να προσαρμοστεί κλπ, κλπ.

· Τέλος πάντων, ο Ανδρούτσος μπαίνει στον τέταρτο χρόνο του στην ομάδα. Και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για τον ίδιο, αλλά και για το κλαμπ, καθότι πρόκειται για παίκτη-γέννημα θρέμμα, το ότι φέτος έπαιξε λιγότερο από πέρσι κι ότι πέρσι έπαιξε λιγότερο από πρόπερσι, οπότε κι έκανε το ντεμπούτο του, στα 19 χρόνια του.

· Δεν μπορεί παρά κι ο ίδιος να έκανε λάθη, δεν μπορεί παρά κι ο σύλλογος να μην τον στήριξε όσο έπρεπε. Η ουσία είναι ότι πλέον έφτασε ο Ανδρούτσος σε μία κρίσιμη καμπή, κι ας είναι 22: πρέπει να δείξει πόσο μπορεί να τον υπολογίζει ο Ολυμπιακός. Ειδάλλως, ίσως είναι και σκόπιμο να ακολουθήσει κι αυτός τον δρόμο που χάραξαν οι άλλοι δύο της «χρυσής φουρνιάς» που ανέδειξε ο Μπέντο, ο Ρέτσος κι ο Νικολάου, που βρίσκονται στην Λεβερκούζεν και την Έμπολι αντίστοιχα.

· Εγώ θα προτιμούσα να μείνει ο Ανδρούτσος και να παίξει στον Ολυμπιακό, γιατί ο σύλλογος έχει ανάγκη από Έλληνες παίκτες και δη δικά του παιδιά. Στο χέρι του είναι η συνέχεια, αρκεί να τον εμπιστευθεί λίγο παραπάνω κι ο Πέδρο Μαρτίνς, που ήδη προς το τέλος της σεζόν φάνηκε να μετανιώνει που είχε εισηγηθεί το Γενάρη τον δανεισμό του.

· Ίσως έχει κι ένα νόημα να ξεκαθαρίσουν στον Ολυμπιακό αν τον βλέπουν σαν κεντρικό χαφ ή σαν εξτρέμ ή σαν μπακ, αφού τον έχουν βάλει σε όλες τις θέσεις- ή θεωρούν ότι τους βοηθάει σαν πασπαρτού!

· Ένα ευχάριστο νέο είναι ότι στα εργομετρικά τεστ που έγιναν στο Ρέντη τις προάλλες, ο Θανάσης ήταν από τους καλύτερους, ένδειξη ότι δούλεψε στις διακοπές του. Κι αυτό στα μάτια του προπονητή είναι πάντοτε καλό…

· Να έχετε υπόψιν σας, ότι όχι μόνο ο Μπέντο, που τον καθιέρωσε, αλλά και ο Λεμονής και ο Νικοπολίδης, έχουν σε μεγάλη υπόληψη αυτό το παιδί και τον θεωρούν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει το κλαμπ εδώ και χρόνια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x