Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ντέρμπι «αιωνίων» ...με Όσκαρ!

Η Κυριακή 2 Μαρτίου θα είναι ιδιαίτερη στη Nova, καθώς έχει τις μεταδόσεις ενός μεγάλου αθλητικού και δη ποδοσφαιρικού γεγονότος και ενός καλλιτεχνικού.

Έτσι, την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας (στις 19.30) το συνδρομητικό θα καλύψει το μεγάλο ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και λίγες ώρες μετά, τα ξημερώματα του ξεκινήματος της Τεσσαρακοστής θα μεταδοθεί η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Στο συνδρομητικό της Κάντζας έχουν δε ξεκινήσει να «τρέχουν» και την μεγάλη παραγωγή που ετοιμάζουν, για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μάντσεστερ Γ. (25/2) το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου. Που, όπως έχουμε επισημάνει στο πρόσφατο παρελθόν, θα είναι η μεγαλύτερη παραγωγή των τελευταίων ετών. Και σίγουρα μεγαλύτερη από εκείνη του Ολυμπιακός-Άντερλεχτ, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Φεβρουάριος είναι γενικά ένας μήνας ιδιαίτερα απαιτητικός για εξαιρετικά μεγάλου βαθμού δυσκολίας, για τη Nova που ολόκληρο τον δεύτερο μήνα του χρόνου ως και την βραδιά των Όσκαρ θα έχει καθημερινά αφιερώματα στις ταινίες, οι οποίες ξεχώρισαν και διεκδικούν τα Αγαλματίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x