Εντυπωσιασμένος από τον Μαρκ Μάρκεθ δήλωσε ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των Moto GP, Μικ Ντούχαν. Ο Αυστραλός μάλιστα είπε ότι ο 24χρονος αναβάτης από την Ισπανία βρίσκεται σε άλλο επίπεδο από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατός αυτή τη στιγμή, πιο δυνατός από τους αντιπάλους του. Βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Είναι το ίδιο καλός με τον Βαλεντίνο (Ρόσι), δυνατός και σίγουρος, έχει καλή μηχανή και γίνεται καλύτερος αγώνα με τον αγώνα. Μπορεί το πλεονέκτημά του στο πρωτάθλημα να μην είναι πολύ μεγάλο, αλλά πιστεύω θα μπορέσει να μεγαλώσει τη βαθμολογική διαφορά στους επόμενους αγώνες» δήλωσε για τον Ισπανό ο 52χρονος Αυστραλός.

Μάλιστα ο Ντούχαν μίλησε και για τον άλλο διεκδικητή του τίτλου, τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο :«Ο Ντόβι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μαρκ. Μπορεί να μάχεται εδώ και χρόνια με τους κορυφαίους οδηγούς, αλλά δεν ξέρω αν είναι σε θέση να τους κερδίσει. Βέβαια ίσως και να είμαι λάθος και ο Ντοβιτσιόζο να με διαψεύσει».

Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ