Stoiximan Super League

Ντύνει σαν πρωταθλήτρια την ΑΕΚ

Επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η νέα ΑΕΚ να νιώθει εξαρχής πρωταθλήτρια. Απ’ τη νοοτροπία μέχρι τα… ρούχα! Γι’ αυτό σκοπεύει να τη ντύσει όπως τότε που σήκωνε κούπες κι έπαιζε Champions League

Τα ρούχα δεν κάνουν τον παπά. Ούτε τους πρωταθλητές.

Όπως και όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ όμως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ξεχνά το θαυμασμό που αποσπούσε η «Ένωση» όταν κατακτούσε τίτλους ΚΑΙ για την εμφάνισή της.

Γι’ αυτό προτεραιότητα για τη νέα φανέλα της ομάδας είναι δεδομένο πως θα δώσει σε μια παλιά γνώριμη: Τη «Robe di Cappa».

Παρά το ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει κι άλλες εταιρείες, ο Μελισσανίδης έχει κάνει ήδη επαφές με τη φίρμα που έντυνε την ΑΕΚ τα χρόνια των μεγάλων επιτυχιών. Τότε που σήκωνε το τελευταίο της πρωτάθλημα (1993/94) και γινόταν η πρώτη ελληνική ομάδα που έπαιζε στο Champions League (1994/95), με τη φανέλα της μάλιστα να ψηφίζεται ως η ομορφότερη της διοργάνωσης.

Στις συζητήσεις που έχει κάνει λοιπόν με τους υπεύθυνους της εταιρείας έχει ζητήσει ήδη να του παρουσιαστούν σχέδια. Όχι όμως σε κάποιο μοτίβο που θα χρησιμοποιηθεί γενικώς από ομάδες (ανάμεσα σε άλλες, η «Kappa» ντύνει και τη Ρόμα) αλλά σε κάποιο που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο την ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x