Stoiximan Super League

Γεωργέας… reloaded!

Ένας χρόνος μακριά απ’ την ΑΕΚ ήταν ήδη πολύς για τον Νίκο Γεωργέα! Και τώρα που πάει ν’ αναγεννηθεί, γινόταν να λείπει; Δεδομένη η επιστροφή του «Φούλη», ώστε να γίνει εκ των ηγετών της νέας ομάδας.

Το γνωστό σύνθημα που συνόδευσε τα δώδεκα χρόνια προσφοράς του Νίκου Γεωργέα στην ΑΕΚ θα ακούγεται του χρόνου (και) στο Ελληνικό.

Έναν χρόνο μετά την… εμπνευσμένη απόφαση των τότε υπευθύνων του αγωνιστικού σχεδιασμού της «Ένωσης» πως δεν θα ‘πρεπε να αφιερωθεί σ’ εκείνον η μια από τις ανανεώσεις που είχε περιθώριο να κάνει ο σύλλογος, η νέα τάξη πραγμάτων του ετοιμάζεται να επανορθώσει την «ανορθογραφία».

Με προχωρημένες λοιπόν τις επαφές του με τους Δέλλα και Λυμπερόπουλο και δεδομένη την εκτίμηση του Δημήτρη Μελισσανίδη στο πρόσωπό του (και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους) ο αγαπημένος «Φούλης» των οπαδών της ΑΕΚ μοιάζει βέβαιο πως θα επιστρέψει σπίτι του.

Έτσι -παρά την πρόθεση της Βέροιας να του ανανεώσει το συμβόλαιο- από την επόμενη εβδομάδα θα γυρίσει στην Αθήνα και αναμένεται να σφραγίσει και τυπικά τη συμφωνία που θα τον κάνει την πρώτη «κολώνα» της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x