Stoiximan Super League

Στην τελική ευθεία η ΑΕΚ

Τις τελευταίες λεπτομέρειες των εκλογών που θα σηματοδοτήσουν την αλλαγή σελίδας στην ΑΕΚ δρομολόγησε η Ερασιτεχνική. Ένα -και ενωτικό- ψηφοδέλτιο ζήτησε η ORIGINAL.

Τα τελευταία μέτρα του δρόμου προς την… επανεκκίνηση διανύει και επίσημα η ΑΕΚ.

Το έκτακτο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής που είχε οριστεί για το απόγευμα της Δευτέρας όρισε τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των εκλογών της 9ης Ιουνίου (θα γίνουν στις 11:00 στο ξενοδοχείο «President»), ενώ κήρυξε και την έναρξη της προθεσμίας για κατάθεση των ψηφοδελτίων.

Μόνος συνδυασμός που είναι σίγουρο πως θα κατέβει είναι φυσικά αυτός με επικεφαλής τους Κωνσταντίνο Κοτσάτο και Αλέξη Αλεξίου (που θα υποστηρίζεται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη).

Με αφορμή, δε την πιθανότητα να υπάρξει κι άλλος, που ενδεχομένως δεν θα έχει τα ίδια σχέδια για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέλη της ORIGINAL που βρέθηκαν στο Δ.Σ. ξεκαθάρισαν την άποψή τους πως το καλύτερο θα ήταν να υπάρξει ένα μόνο ψηφοδέλτιο και όλες οι πλευρές να συσπειρωθούν γύρω απ’ αυτό.

Μήνυμα που απευθυνόταν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατεβάσουν δικό τους ψηφοδέλτιο και στα οποία έγινε σαφής η θέση των οπαδών ότι το σπίτι της ομάδας οφείλει να φτιαχτεί στη φυσική της έδρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x