Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ο ΑΝΤ1 από ΟΤΕ TV το Αστέρας Τ.-Ολυμπιακός

Την Τρίτη θα καθοριστούν επακριβώς τα πλάνα της ΟΤΕ TV και του ΑΝΤ1, για την βραδιά του ποδοσφαιρικού τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Τ. και τον Ολυμπιακό (11/5).

Στον ΑΝΤ1 ακόμα δεν έχουν αποφασίσει για την ώρα έναρξης της pre game εκπομπής, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί απ' την εμπορική ζήτηση (για διαφημίσεις) που θα έχει ο τελικός. Η πιο πιθανή ώρα έναρξης της εκπομπής είναι μισή ώρα πριν τη σέντρα, αλλά ίσως πάει ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά πιο πριν. Το κανάλι του Αμαρουσίου θα καλύψει και όλο το τελετουργικό που θα ακολουθήσει του μεγάλου αγώνα.

Απ' την πλευρά της, η ΟΤΕ TV που θα κάνει και την πλήρη τηλεοπτική παραγωγή, θα βγάλει pre game εκπομπή απ' τις 18.30, δύο ώρες πριν τη σέντρα δηλαδή και περίπου δύο ώρες θα διαρκέσει και η post game.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο ΑΝΤ1 θα έχει περιγραφή του τελικού αυτή που θα βγαίνει απ' την ΟΤΕ TV.

Για τις ανάγκες κάλυψης του τελικού και των εκπομπών, θα χρησιμοποιηθούν (απ' την εταιρία ABC) περίπου 25 κάμερες (συνολικά).


Απ' τις 18.00 η pre game της Nova Ευρωλίγκα
Στη Nova αποφάσισαν να αυξήσουν την διάρκεια της pre game εκπομπής που θα βγει πριν τον α' ημιτελικό του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ και έτσι αντί για τις 18.15, θα ξεκινήσει στις 18.00, ενώ στις 19.00 θα γίνει το τζάμπολ του ΤΣΣΚΑ Μ.- Ολυμπιακός.

Το ΑΡΤ για φάιναλ-φορ
Έναν δημοσιογράφο και έναν καμεραμάν θα στείλει το ΑΡΤ στο Λονδίνο, για το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ. Το ρεπορτάζ θα προβάλλεται στην καθημερινή εκπομπή, «Σπορ, σκορ, ρεκόρ». Την δε Τετάρτη θα προβληθούν συνεντεύξεις του προπονητή και παικτών του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x