Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ο ΑΝΤ1 πρεμιέρα με Παναθηναϊκό!

Επιβεβαιώνεται αυτό που η ραδιοφωνική «Στάση media» ανέφερε χθες (31/8) σχετικά με τις μεταδόσεις των αγώνων των ελληνικών ομάδων που θα έχουν ΑΝΤ1 και Nova στην πρεμιέρα του Europa League...

Έτσι, στο ξεκίνημα των ομίλων της διοργάνωσης, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει (20.00) την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα με τη Ντιναμό Μ., ενώ η Nova θα έχει το Μπεσίκτας-Αστέρας Τρίπολης (20.00) και το ΠΑΟΚ-Ντιναμό Μινσκ (22.05).

Το καναλι του Αμαρουσίου, στην post game που θα βγάλει για το Παναθηναϊκός-Ντιναμό Μ. θα έχει τα εκτεταμένα στιγμιότυπα του αγώνα της Τουρκίας και στο Europa League live θα υπάρχουν τα αντίστοιχα στιγμιότυπα απ' την Τούμπα.

Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν πως ο ΑΝΤ1 θα δώσει το απόλυτο βάρος στους αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, κάτι που θα συμβεί τουλάχιστον στο ξεκίνημα. Ωστόσο, στις εκπομπές του θα ασχολείται ευρέως με τα δύο παιχνίδια που δεν θα μεταδίδει, σε ένα Europa League που τούτη την σεζόν θα έχει ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x