Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ο ΑΝΤ1 προχωράει με ΠΑΟΚ...

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Europa League σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να έχει μεταδόσεις με ελληνικό ενδιαφέρον...

Είναι κάτι που δεν μπορεί παρά να αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους στο κανάλι του Αμαρουσίου, οι οποίοι έχουν εξασφαλισμένες μεταδόσεις με υψηλή τηλεθέαση, τουλάχιστον για όσο διάστημα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ.

Αλλά στον ΑΝΤ1 θυμούνται και την περυσινή σεζόν όπου ακόμα και όταν δεν υπήρχε, από ένα σημείο και μετά, ελληνική ομάδα, στο Europa, τόσο οι διαφημίσεις, όσο και οι τηλεθεάσεις στο κανάλι κυμάνθηκαν σε αρκούντως ικανοποιητικό επίπεδο.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου αναμένεται να βγάλουν και την φετινή σεζόν, τέλη Γενάρη και αρχές Σεπτέμβρη εκπομπή που θα αποτελεί ανασκόπηση της φάσης των ομίλων, στο πλαίσιο περαιτέρω αξιοποίησης μίας διοργάνωσης που έχει «πιάσει» στον ΑΝΤ1.

Γενικώς, αποδεικνύεται πως όταν πηγαίνει καλά η ελληνική ομάδα που συμμετέχει στο Europa League, τότε αν και δεν πρόκειται για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ, ωστόσο δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες προβολής στο κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Στη δε Nova το έχουν ...δίπορτο, καθώς περιμένουν τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ή θα προχωρήσει στους «16» και θα δείχνουν το ένα απ' τα δύο παιχνίδια του (σε κάθε φάση των νοκ-άουτ) ή θα περάσει στο Europa League οπότε, σε αυτή την περίπτωση, θα αποκτήσει και το συνδρομητικό παιχνίδι με άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x