Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ο Μάντζαρης «λυτρωτικός» και για Nova, ΔΤ!

Γιατί το απίστευτο τρίποντο του Βαγέλη Μάντζαρη στο φινάλε της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ζιέλονα Γκόρα μπορεί να χαρακτηριστεί «λυτρωτικό» και για Nova, ΔΤ.

Άμφότερα τα κανάλια που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης θέλουν τέτοια παιχνίδια και ειδικά με θετικό το αποτέλεσμα, για την ελληνική ομάδα και οι λόγοι είναι ευνόητοι. Τους έχουμε εξηγήσει πολλές φορές από τούτη την γωνία. Η καλή παρουσία των ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα είναι προαπαιτούμενο, ώστε να κρατηθεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στην διάρκεια της σεζόν.

Ακόμα περισσότερο μπορούν να είναι ως και ενθουσιασμένοι στην Δημόσια Τηλεόραση, καθώς δύο εβδομάδες μετά το Ερυθρός Α.- Παναθηναϊκός, τους «έκατσε» το αποψινό παιχνίδι (νέο) θρίλερ. Κάτι που σίγουρα θα έχει την επίπτωση του στα νούμερα τηλεθέασης που ήταν εντυπωσιακά στο προ δύο εβδομάδων παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αλλά και στο Σιένα-Ολυμπιακός της περασμένης Παρασκευής που κύλησε πιο ...χαλαρά.

Δεν είναι δε δύσκολο να εκτιμήσουμε ότι τα νούμερα που θα έχει καταγράψει η Nielsen θα είναι τα καλύτερα φετινά, στην Ευρωλίγκα, για την Δημόσια Τηλεόραση. Σε μία διοργάνωση που (απ' ότι φαίνεται) της ...πάει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x