Επικαιρότητα

Ο Ρουσόπουλος προαναγγέλλει την επιστροφή του στην πολιτική

Την ίδια στιγμή έστειλε και μήνυμα σε εκείνους που χρησιμοποιούν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού ή που τον κατηγορούν για το «φούσκωμα» του ελλείμματος.

Την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική προανήγγειλε ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, Θοδωρής Ρουσόπουλος που αποδοκίμασε τις διάφορες κινήσεις που γίνονται στο χώρο της κεντροδεξιάς, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει καμία καραμανλική ομπρέλα σε νέο κόμμα.

Ο Θ. Ρουσόπουλος, τόνισε (Ρ/Σ North 98) υπερασπίστηκε με σθένος, όπως και την εποχή της παντοκρατορίας του, τον πρώην Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, λέγοντας ότι έχει ηθική υποχρέωση -από τη στιγμή που είχε σπιλωθεί το όνομά του και τώρα έχει περίτρανα δικαιωθεί- να κινηθεί με τέτοιο τρόπο, δηλ. της ενεργοποίησης με την πολιτική για να αποκατασταθεί η σπίλωση.

«Η πολιτική για μένα είναι μια υπόθεση αρκετά σημαντική όχι απλώς ενδιαφέρουσα, αποχώρησα κατόπιν αθλίων επιθέσεων οι οποίες απεδείχθησαν περίτρανα όχι μόνο στα δικαστήρια πόσο ψευδείς ήταν» είπε και συμπλήρωσε: «Κάθε πολίτης οφείλει να ασχολείται με την πολιτική δεν είναι υποχρεωτικό μόνο ως βουλευτής. Θεωρώ ότι υπάρχει και μια ηθική υποχρέωση όταν το όνομά σου έχει σπιλωθεί να κινηθείς με τρόπους έτσι ώστε να αποκαταστήσεις αυτή τη σπίλωση».

Την ίδια στιγμή έστειλε και μήνυμα σε εκείνους που χρησιμοποιούν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού ή που τον κατηγορούν για το «φούσκωμα» του ελλείμματος, λέγοντας μεταξύ άλλων, «δεν μπορώ να βλέπω υπουργό της φωτοτυπίας να κουνά σήμερα το δάκτυλο».

Ιδιαίτερη σημασία είχε η κίνησή του να ακυρώσει εν τη γεννέσει του το νέο πολιτικό φορέα με την ονομασία Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών που ίδρυσαν δυο μέλη της άλλοτε ομάδας των «λοχαγών», ο Σάββας Τσιτουρίδης και ο Νίκος Τσιαρτσιώνης.

«Το ότι υπήρξαν υπουργοί του Κώστα Καραμανλή για έναν μικρο χρονικό διάστημα αυτό είναι αλήθεια. Το ότι επιλέγουν να κάνουν ένα δικό τους κόμμα είναι επίσης μια αλήθεια που δεν έχει σχέση με τον Κώστα Καραμανλή, κανενός είδους ομπρέλα καραμανλική αυτό το πράγμα. Η επιλογή τους είναι καθαρά προσωπική, εγώ εκτιμώ ότι ο χώρος της ΝΔ, ασχέτως αν μπορεί να μην συμπαθούν τη σημερινή ηγεσία ή κάποιες πολιτικές, είναι ένας χώρος που έχει δυνατότητα ευρέων συναινέσεων και κατά συνέπεια θα μπορούσε να υπάρξει αυτή η συναίνεση μέσα στο χώρο της Ν.Δ….» είπε ο πρώην υπουργός Επικρατείας.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x