Γενικά

Οι αθλητές της ελληνικής αποστολής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ομαδικού πινγκ πονγκ

Λίγες ώρες, αφού ολοκλήρωσαν ένα πρώτο κομμάτι στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομαδικού πινγκ πονγκ 2019, οι Εθνικές ομάδες ασχολούνται με το επικείμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Την ετήσια κορυφαία διοργάνωση που φέτος αφορά κι αυτή στο ομαδικό και θα διεξαχθεί στο Χάλμσταντ, 29 Απριλίου- 6 Μαΐου.

Την ελληνική αποστολή θα συγκροτήσουν τέσσερις αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες. Την ανδρική ομάδα αποτελούν οι Παναγιώτης Γκιώνης, Κώστας Παπαγεωργίου, Γιάννης Σγουρόπουλος, Τάσος Ρηνιώτης και τη γυναικεία, που μόλις το βράδυ της Τρίτης είχε στο ΣΕΦ το ντέρμπι με την Αγγλία για το στάδιο 1 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι Κατερίνα Τόλιου, Γεωργία Ζαβιτσάνου, Μαρία Χριστοφοράκη και Κωνσταντίνα Παρίδη.

Τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, η Ελλάδα θα βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία, τη Challenge Division. Στην αποστολή, που θ’ αναχωρήσει την Παρασκευή για τη σκανδιναβική χώρα, θα είναι, επίσης, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Βατσακλής και Κωνσταντίνος Κωστόπουλος.

Η Εθνική ανδρών, που λόγω της πτώσης της στον πίνακα αξιολόγησης, έχασε μετά από χρόνια τη θέση της στην κορυφαία κατηγορία, έχει κληρωθεί στο έβδομο γκρουπ της διοργάνωσης και θ’ αντιμετωπίσει τις Ιταλία (επικεφαλής), Ουγγαρία, Παραγουάη, Εκουαδόρ και Σερβία.

Η Εθνική γυναικών, που σταθερά μετέχει στην Challenge Division, βρέθηκε στο έκτο γκρουπ και έχει κι αυτή επικεφαλής την Ιταλία και, επίσης, αντιπάλους το Βέλγιο, την Αργεντινή, τη Σλοβενία και την Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x