Ειδήσεις

Οι Ισπανοί για την Ελλάδα

Η Ισπανία παραμένει σε εγρήγορση εν όψει της δεύτερης φάσης του Ευρωμπάσκετ που θα τη βρει αντιμέτωπη με Ελλάδα, Ιταλία και Φινλανδία.

Δύσκολο έργο περιμένουν πως θα έχουν στη δεύτερη φάση οι Ισπανοί. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, πρώτων αντιπάλων της Εθνικής την ερχόμενη Πέμπτη για τη δεύτερη φάση, Χουάν Αντόνιο Ορένγκα, δήλωσε:

«Ξέρουμε καλά την Ελλάδα, ενώ οι Ιταλοί παίζουν καταπληκτικό μπάσκετ με παίκτες που δεν είναι απαραίτητα σταρ. Τη Φινλανδία δεν την περιμέναμε, αλλά για να πέρασε πάει να πει πως έχει καλή ομάδα. Εμείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους με το ίδιο πάθος. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον όμιλο και δεν σκεφτόμαστε από τώρα τα προημιτελικά».

Ο Μαρκ Γκασόλ, «κολώνα» της ισπανικής ομάδας, ανέφερε: «Η Ελλάδα και η Ιταλία παίζουν σε υψηλό επίπεδο, όπως και η Φινλανδία που δεν πέρασε τυχαία. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ. Δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα».

Ο γκαρντ της Ρεάλ, Σέρχιο Γιουλ, είπε με τη σειρά του: «Και οι τρεις ομάδες που θα βρούμε μπροστά μας στη δεύτερη φάση είναι πολύ δυνατές. Η Ιταλία και η Ελλάδα είναι από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Θα έχουμε δύσκολο έργο. Η Φινλανδία είναι λίγο άγνωστη σε μας, αλλά παραμένει επικίνδυνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x