Γενικά

Οι κληρώσεις των Εθνικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ νέων

Τους αντιπάλους τους στην πρώτη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων, 15-24 Ιουλίου στη Ρουμανία, έμαθαν την Πέμπτη τα ελληνικά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Η κλήρωση του ομαδικού διεξάγεται πάντοτε νωρίς και για τη φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στον τόπο διεξαγωγής των αγώνων, στο Κλουζ Νάποκα. Η ανάλογη διαδικασία για τα ατομικά αγωνίσματα θα γίνει κλασικά στις ημέρες διεξαγωγής του ομαδικού.

Οι νέοι και οι παίδες θ’ αγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία, οι νεάνιδες και οι κορασίδες στη δεύτερη. Να σημειωθεί ότι οι έφηβοι είναι μέσα στα οκτώ φαβορί του αγωνίσματος, όπως προέκυψε από τους πίνακες αξιολόγησης.

Η Εθνική νέων ήταν στη δεύτερη σειρά των seeding και βρέθηκε στο γκρουπ Β. Εκεί, θα έχει επικεφαλής την πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία κι ακόμα αντιπάλους το Βέλγιο και την Κροατία. Συνολικά, στην κατηγορία αναμένεται ν’ αγωνιστούν 42 χώρες.

Οι νεάνιδες αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία και κληρώθηκαν στο γκρουπ Ε των τρίτων ομάδων. Θα συναντήσουν την Ιταλία (επικεφαλής) και την Αυστρία. Στις κληρώσεις μπήκαν 39 εθνικές ομάδες.

Οι παίδες πήγαν στο γκρουπ C κι από την τελευταία σειρά των seeding της πρώτης κατηγορίας. Θα κοντραριστούν με την Κροατία (επικεφαλής), την Πολωνία και την Ουκρανία.

Η Εθνική κορασίδων βρέθηκε στο γκρουπ G, που είναι το τρίτο της δεύτερης κατηγορίας. Εκεί, θα έχει το ρόλο του επικεφαλής με αντιπάλους την Αγγλία, τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και την Ελβετία.

Το πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στο «Polivalenta Cluj Sport Hall». Οι αγώνες του ομαδικού θα γίνουν 15-19 Ιουλίου κι από την επόμενη μέρα θ’ αρχίσουν τα ατομικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x