Μουσική

Όλη η Αθήνα χόρεψε στους ρυθμούς του Ενρίκε Ιγκλέσιας! (pics, vids)

Σε ένα κατάμεστο «ΟΑΚΑ», ο Ενρίκε Ιγκλέσιας ερμήνευσε όλες τις επιτυχίες του και ξεσήκωσε τους 15.000 θεατές που χόρευαν στους ρυθμούς του! Ο ΣΠΟΡ FM ήταν εκεί.

Ένα καταπληκτικό βράδυ έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέπτης στο «ΟΑΚΑ». Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και ξεσήκωσε τους πάνω από 15.000 θεατές που πήγαν να τον απολαύσουν. Ο ΣΠΟΡ FM δεν θα μπορούσε να λείπει.

Ο Λατίνος σούπερ σταρ και γιος του Χούλιο Ιγκλέσιας, έδωσε για πρώτη φορά μία μεγάλη συναυλία στην Ελλάδα. Ο Ενρίκε Ιγκλέσιες μάγεψε και αποθεώθηκε από το κοινό της Αθήνας, στο πλαίσιο της περιοδείας του «Euphoria» και τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή για δύο ώρες.

inner

Τα τελευταία χρόνια, έχει τραγουδήσει σε κατάμεστες αρένες σε πάνω από 100 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα από 2 εκατομμύρια εισιτήρια, φτάνοντας δύο φορές στην κορυφή του «Billboard Hot Tours».

Το εντυπωσιακό σόου, με τα φαντασμαγορικά οπτικά εφέ, ξεκίνησε με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας να ευχαριστεί τον κόσμο στα ελληνικά λέγοντας «Ευχαριστώ». Ο Ισπανός τραγουδιστής, μάλιστα, έδειξε ότι έχει κι άλλες γνώσεις στη γλώσσα μας, λέγοντας «Γεια μας», κάθε φορά που έπινε νερό πάνω στη σκηνή.

inner

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που κάνατε την πρώτη μου συναυλία εδώ στην Ελλάδα τόσο ιδιαίτερη. Θα τα ξαναπούμε σύντομα! Σας υπόσχομαι ότι θα ξαναέρθω είτε για 15.000 κόσμο όπως σήμερα, είτε και για 100 άτομα!», είπε κρατώντας, μάλιστα, την ελληνική σημαία.

inner

Ο 43χρονος τραγουδιστής ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, όπως οι «Subeme La Radio», «Bailando», «Hero», «Duele el Corazon» και πολλές άλλες.

Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακός, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που έγινε ένα με τους θεατές που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν πολύ κοντά στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

inner

«Ξεχάστε ό,τι κακό συμβαίνει στη ζωή σας για λίγο και ζήστε αυτήν εδώ τη στιγμή», παρότρυνε τον κόσμο που ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου ενθουσιασμένος.

Φυσικά πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που έσπευσαν να απολαύσουν τη συναυλία του Λατίνου σούπερ σταρ.

Η εντυπωσιακή συναυλία τελείωσε με πολλά χαρτάκια και μπαλόνια να γεμίζουν τον ουρανό του «ΟΑΚΑ» , δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα.

inner

Δείτε βίντεο από τη συναυλία του Ενρίκε Ιγκλέσιας:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x