Stoiximan Super League

Ολοταχώς για Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός

Με διπλή προπόνηση και δίχως προβλήματα συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει ντέρμπι την Κυριακή, με την προσοχή όλων να είναι στραμμένη στο τρίποντο… τίτλου.

Προπόνηση το πρωί, προπόνηση και το απόγευμα, καθώς οι μηχανές του Παναθηναϊκού δουλεύουν στο φουλ ενόψει Ολυμπιακού, όπου άπαντες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητά του -πέραν του δεδομένου γοήτρου.

Ο Γιάννης Αναστασίου -όσο κλισέ κι αν ακούγεται- είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει «πονοκεφάλους», προετοιμάζοντας την ομάδα του με γεμάτη φαρέτρα και με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, που θα φέρουν το τριφύλλι σε απόσταση... βολής (-3) απ' την κορυφή, δίνοντας άλλη... γεύση στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά, όλα δείχνουν πως ερωτηματικό αποτελεί μόνο αν θα χρησιμοποιηθεί ο Ζέκα ως δεξί μπακ ή στο κέντρο. Στην πρώτη περίπτωση, θα ελευθερωθεί μια θέση στα χαφ, ενώ στη δεύτερη θα διεκδικήσουν το δεξί άκρο της άμυνας Μπούρμπος και Τριανταφυλλόπουλος.

Το απογευματινό «μενού» των πρασίνων περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με τρεξίματα και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τέλος χωρίστηκαν σε ομάδες των έξι κι έπαιξαν τουρνουά.

Ο Μπαϊράμι -που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται- έλειπε με άδεια, ενώ ο Μπερίσα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Υπενθυμίζεται πως σε σχέση με το ματς στο ΟΦΗ, αναμένεται να επανέλθουν Ταυλαρίδης και Μπούρμπος που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ μένει να φανεί αν θα «κοπεί» ξανά ο Μέντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x