Γενικά

Ολοταχώς προς διοίκηση Πρωτοδικείου ο Ερ. Παναθηναϊκός

Στη λύση για διοίκηση Πρωτοδικείου οδηγείται ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Ο κίνδυνος δεν απομακρύνθηκε ούτε στην επαναληπτική ΓΣ της Κυριακής, καθώς δεν προέκυψε κάποιο ψηφοδέλτιο.

Προς διοίκηση Πρωτοδικείου οδεύει ολοταχώς ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Στην επαναληπτική ΓΣ που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος», παρουσία του νυν προέδρου του, Δημήτρη Μπαλτάκου, του Γενικού Γραμματέα του, Ηλία Μιχαλαριά, όπως και πάνω από 100 φίλων του «τριφυλλιού», δεν προέκυψε κάποιος υποψήφιος για την προεδρία του ΑΣ, κάποιο ψηφοδέλτιο και ο κίνδυνος για διοίκηση Πρωτοδικείου είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος έχει ξεκαθαρίσει εδώ και ημέρες ότι δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα και παράλληλα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν δείχνει διάθεση να κατεβάσει ψηφοδέλτιο με τα τωρινά δεδομένα. Αν δεν αλλάξει κάτι, η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη για τους «πράσινους», καθώς σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο Δημήτρης Μπαλτάκος το χρέος είναι κοντά στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, ύστερα από σχετική ψηφοφορία που έγινε στη ΓΣ εγκρίθηκε το μνημόνιο που υπεγράφη για τις ενέργειες ανέγερσης του γηπέδου στο Γουδή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x